10 πράγματα που έμαθα μετά από έναν χρόνο dating!
Το dating (ραντεβού προς αναζήτηση συντρόφου) είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε κάποιον με τον οποίο έχετε μια αμοιβαία σχέση και αυτό είναι μόνο η αρχή του. Μόλις βρείτε αυτό το άτομο, χρειάζονται πολλά για να λειτουργήσει. Παρόλο που δεν υπάρχει μοναδικός τρόπος για να εξασφαλιστεί η επιτυχία μιας σχέσης, αυτές οι συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα πράγματα σε μια ομαλή πορεία.

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ.
Οι διαφωνίες είναι αναπόφευκτες. Είναι όλα σχετικά με το πώς διαχειρίζεστε τη συζήτηση. Μιλώντας ξεκάθαρα, έτσι ώστε και οι δύο άνθρωποι να μπορούν να εκφραστούν ανοιχτά είναι το πρώτο βήμα. Εάν εσείς ή ο σύντροφός σας αντιμετωπίζετε προβλήματα με το να ανοιχτείτε σε μια συζήτηση, υπάρχουν ειδικοί και Συγγράμματα για να μάθετε πώς να τονωθεί η επικοινωνία.

Ο δικός σας ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ όσο και ο Κοινός. 
Όταν συναντάς κάποιον, είναι φυσικό να θέλεις να ξοδεύεις τόσο χρόνο μαζί του όσο περισσότερο μπορείς … αλλά μην το παρακάνεις. Μια σχέση χρειάζεται χρόνο για να αναπνεύσει για να προχωρήσει και οι μέρες που περνάτε μακριά ο ένας από τον άλλο είναι τόσο κρίσιμες όσο και ο χρόνος σας μαζί. Επίσης, δεν θέλετε να απομονώσετε τον εαυτό σας από το υπόλοιπο κοινωνικό σας δίκτυο, αυτό θα είναι εις βάρος σας στο μέλλον.

Τα νυχτερινά ραντεβού κοστίζουν.
Όλοι θέλουν να δειπνήσουν σε ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά διατηρώντας τη συνήθεια αυτή για καιρό μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Κρατώντας τα ραντεβού λίγο «σπιτικά»  όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά σας δίνει και μια ευκαιρία να αφήσετε την άμυνά σας για λίγο  και απλά να απολαύσετε την παρέα του άλλου.


Οι μέρες της τεμπελιάς μπορεί να είναι οι καλύτερες μέρες.
Η ύπαρξη μιας σχέσης μπορεί να είναι εξαντλητική. Η ανάμειξη των κοινωνικών ημερολογίων και υποχρεώσεών σας μπορεί να σας κάνει να τρέχετε όλο το μήνα. Αφήστε λοιπόν λίγο χρόνο για έναν υπνάκο μαζί. Κλέψτε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να χαλαρώσετε και ίσως να διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον από αυτά που θα κάνετε μαζί.

ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ χειρονομίες είναι ο καλύτερος τρόπος …
Μην επιφυλάσσεστε πχ στις χειρονομίες αγάπης όταν ζητάτε συγγνώμη. Είτε πρόκειται για  λουλούδια είτε για κάτι άλλο, αυτές οι χειρονομίες επιτρέπουν να γνωρίζουν ότι σκέφτεστε τον άλλον ακόμη και όταν δεν είστε μαζί. Ακόμα και αν απλά να τους στείλετε ένα link με ένα τραγούδι στο Spotify μπορεί να πάρει άλλη διάσταση στη σχέση.

… ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ…
Τα λουλούδια και τα μπαλόνια είναι εξαιρετικές ιδέες, αλλά το μαγείρεμα για κάποιον είναι η απόλυτη χειρονομία για να δείξετε πόσο σας ενδιαφέρει. Ξυπνήστε με τον ήχο της καφετιέρας ετοιμάζοντας ένα ωραίο πρωινό. μαγειρέψτε τους όταν αισθάνονται άρρωστοι ή έχουν μια κακή μέρα. Ακόμα κι αν οι γευστικές δεξιότητές σας δεν είναι οι καλύτερες, οι υπηρεσίες παράδοσης έτοιμων γευμάτων θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!

Η δημιουργία των δικών σας παραδόσεων-συνηθειών μπορεί να βοηθήσει να οικοδομήσετε έναν ισχυρό δεσμό.
Βρείτε ένα κοινό ενδιαφέρον για να απολαύσετε μαζί. Για εσάς, μπορεί να είναι ακόμη και η αγάπη των παιχνιδιών της Nintendo. Η προσθήκη ενός μικρού υγιούς ανταγωνισμού με ένα παιχνίδι μπορεί επίσης να προκαλέσει ένα ενδιαφέρον σε μια κατά τα άλλα αδιάφορη ημέρα στο σπίτι. Βιντεοπαιχνίδια στην άκρη,αν δε σας αρέσουν και θα μπορούσατε να βρείτε ένα εστιατόριο για να το κάνετε τον αγαπημένο σας προορισμό για το Sunday brunch ή ένα podcast που θα ακούτε μαζί ή μια βόλτα στη γειτονιά μετά τη δουλειά για να χαλαρώσετε περπατώντας.

Πετάξτε ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
Είναι δύσκολο να μην ξεπεράσεις τον εαυτό σου όταν συναντάς για πρώτη φορά κάποιον που σου αρέσει. Φαντάζεσαι ένα κοινό μέλλον μαζί, αλλά μην εκπλαγείτε (ή αναστατωθείτε) εάν δεν παίζει ακριβώς το σενάριο όπως το απεικονίσετε στο μυαλό σας. Θυμηθείτε ότι υπάρχει και κάποιος άλλος στη σχέση με τη δική του ιδέα για το πώς θέλει τα πράγματα να προχωρήσουν και πάντα θα υπάρχουν και εξωτερικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να επιβραδύνουν αυτά τα σχέδια.

Ποτέ μην συγκρίνετε τη σχέση σας με οποιονδήποτε άλλον.
Ότι λειτουργεί για εσάς, μπορεί να μην λειτουργήσει για άλλη σχέση και αντίστροφα. Ειδικά στην εποχή των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, είναι σχεδόν αδύνατο να μην αφήσετε τις σχέσεις των άλλων ανθρώπων να καταλήξουν στο υποσυνείδητό σας, αλλά προσπαθήστε να τα κλείσετε όλα απ’έξω. Έχετε εμπιστοσύνη σε αυτό που χτίζετε με τον σύντροφό σας και βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να κρατηθείτε με τον δικό σας τρόπο ευτυχείς.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Η είσοδος σε μια σοβαρή σχέση απαιτεί πολλές φορές και κάποια θυσία. Η ζωή σας δεν είναι πλέον μόνο για σας. Θυμηθείτε ότι οι αποφάσεις σας επηρεάζουν και τονσύντροφό σας τώρα. Οι σημαντικότερες αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται μετά από συνομιλία ή με την ενημέρωση  και του άλλου προσώπου τουλάχιστον.