12 ιδέες για ανανέωση της κουζίνας σας χωρίς εργασίες!
Όταν νοικιάζετε σπίτι ή όταν ο προϋπολογισμός της ανακαίνισης σας δεν είναι σχετικά υψηλός, υπάρχουν απλές συμβουλές που θα ανανεώσουν και θα δώσουν στυλ στην κουζίνα σας. Ανακαλύψτε 12 συμβουλές για να δώσετε στυλ αλλά και να παραμένει φιλικό προς το χρήστη αυτό το σημαντικό δωμάτιο κάθε σπιτιού.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Τα ξύλινα κουτάλια, τα χρυσά μαχαιροπίρουνα, οι μαρμάρινες σανίδες και οι χρωματιστοί δίσκοι είναι ωραία διακοσμητικά στοιχεία. Μην διστάσετε να τα τοποθετήσετε στην επιφάνεια εργασίας για να τα μετατρέψετε σε μικρά διακοσμητικά.
Για να δώσετε προσωπικότητα στην κουζίνα, τολμήστε το χαλί  κατά μήκος του πάγκου εργασίας. Και αν έχετε μια τραπεζαρία στην κουζίνα, τολμήστε ένα τετράγωνο μοντέλο όπως εδώ.
Για ακόμα μεγαλύτερη πρωτοτυπία, κάτω από το τραπέζι μπορούν να τοποθετηθούν  δύο χαλιά. Το μεγαλύτερο στην επιφάνεια διέλευσης για να αποφύγετε το πάτημα ποδιών στο διακοσμητικό χαλί.
Επειδή η διακόσμηση είναι θέμα λεπτομέρειας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αρκετά δοχεία σαπουνιού (μη διστάσετε να ψάξετε στα ράφια του μπάνιου) και να τα εκθέσετε κοντά στον νεροχύτη.Οι πετσέτες είναι συχνά εμφανείς στην κουζίνα. Επιλέξτε όμορφα μοντέλα, για παράδειγμα σε λινό ύφασμα, που θα τα εκθέτετε με υπερηφάνεια.
Οι φωτογραφίες ή οι εικόνες που κρέμονται σε ένα από τον τοίχο της κουζίνας είναι ένας καλός τρόπος να εξατομικεύσετε το χώρο και να δώσετε μια άλλη ματιά σε έναν λευκό τοίχο (ή να δώσει περισσότερο χαρακτήρα σε έναν μαύρο τοίχο, όπως εδώ) . Ένα ενιαίο πλαίσιο με πολλές φωτογραφίες ή μια συλλογή κάδρων, που εσείς επιλέγετε. Εάν δεν θέλετε να κάνετε τρύπες στον τοίχο, βάλτε τις στην επιφάνεια εργασίας. Και για να δημιουργήσετε μια δυναμική, αλλάξτε τα πλαίσια.
Σκεφτείτε επίσης  τον καθρέφτη, ως ένα απίθανο διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα και αυτό ακριβώς είναι που μας αρέσει!