2022: τα μαλλιά που θα έχουμε !

2022: τα μαλλιά που θα έχουμε !

2022: τα μαλλιά που θα έχουμε !

Το χτένισμα, το κούρεμα, το χρώμα σας ή ακόμα και τα αξεσουάρ μαλλιών σας. Ακολουθήστε τη ροή και γίνετε οι πρώτοι που θα κουβαλήσετε τις τάσεις που έρχονται.

2022: τα μαλλιά που θα έχουμε !

Σχεδιάσαμε τον οδικό χάρτη για το 2022 με τις τάσεις που έχουν εμφανιστεί στην πασαρέλα και τις επιταγές των επαγγελματιών, προσπαθώντας να σχεδιάσουμε τη «τριχοειδή» χρονιά που έχουμε μπροστά μας. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε την εμφάνισή σας; Τολμήστε να βουτήξετε μαζί μας ανάμεσα σε οτιδήποτε νέο ( όμορφα και πρωτοποριακά κουρέματα , νέοι τρόποι για να φτιάξετε τα μαλλιά σας!

Οι τάσεις στα μαλλιά του 2022

Κούρεμα: οι χαίτες και το μπολ (καπελάκι) κούρεμα
Δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει υποκύψει φέτος σε ένα διακριτικό κόψιμο. Ποιος λίγο πολύ, σε ένα κλασικό μαλλί ή όσο πιο μακρύ είναι το εμβληματικό bob κούρεμα αλλά προσοχή γιατί ανάμεσα στις τάσεις τους επόμενους μήνες διασώζεται ένα από τα πιο τολμηρά και ρετρό κουρέματα που υπάρχουν: το κομμένο μπολ(καπελάκι) ή μπολ κούρεμα , το πιο τολμηρό κοντό κούρεμα του επόμενου έτους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Η ένταση
Ο όγκος , ειδικά μετά τα 40 , θα κάνει πολλά για την εμφάνισή σας. Και υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι που το υποστηρίζουν. Και μας το εξηγεί ο hair expert Eduardo Sánchez . «Στα 40 τα μαλλιά χάνουν πυκνότητα και τα μαλλιά δεν έχουν πια τον όγκο όπως έμοιαζαν στη νεότητα. Τα μαλλιά φαίνονται πιο λεπτά και λιγότερο ζωηρά», λέει.

Οι τάσεις στα μαλλιά του 2022

Και ο όγκος επικρατεί: τα μπούκλες επιστρέφουν , πινέλα που προσθέτουν όγκο από τις ρίζες, viral κόλπα για υπερογκώδεις χαίτες που θυμίζουν τη δεκαετία του ’70… Θέλετε να μάθετε πώς να αποκτήσετε περισσότερο όγκο το 2022; Γράψτε αυτές τις συμβουλές:

Κοντό μαλλί 
Σύμφωνα με τον Eduardo Sánchez, είναι το ιδανικό κόψιμο μετά τα 40, γιατί εκτός από το να τολμάς , για να αναζωογονηθείς με ένα κούρεμα θα αποκτήσεις και έξτρα όγκο.

Επιπλέον, δεν λείπουν τα προϊόντα όγκου που βοηθούν στην πυκνότητα των μαλλιών όταν έχει χαθεί η πυκνότητα, τόσο από το λούσιμο όσο και από το styling.

Πολυεπίπεδο-layered κόψιμο .

Τολμήστε με ένα καλό layered κόψιμο . Παρέχουν πολύ όγκο και σχήμα σε κάθε άψυχο τρίχωμα και το πολυεπίπεδο κούρεμα είναι μια τάση που δεν θα χαθεί το 2022. Η Conchi Fernández , επικεφαλής των στυλιστών στο To Be Aguilar, συνιστά να ρισκάρετε και να κάνετε αυτή την αλλαγή εμφάνισης, αν και πάντα, γνωρίζοντας ποιο χτένισμα είναι αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου: «Δεν είναι το ίδιο να έχεις πιο στρογγυλό πρόσωπο όπου τα κουρέματα που μακραίνουν το πρόσωπο είναι τα πιο ευνοϊκά, παρά ένα μακρόστενο σχήμα όπου το σημαντικό είναι όγκος των μαλλιών» , γνωμοδοτεί.

Οι τάσεις στα μαλλιά του 2022

Ζήτω τα 70ς

Αποκτήστε το με μια μπροστινή φράτζα με ογκώδη κουρέματα, ξάστε μπούκλες και γίνετε εξπέρ σε αυτά και προσθέτοντας στρώσεις στα μαλλιά κοντά στο πρόσωπο, χτενίζοντάς τα για να τους δώσετε μια ακόμα πιο ρετρό πινελιά.

Ένα καλό μαλλί σε στυλ δεκαετίας του ’70 μπορεί να τονίσει τα ζυγωματικά όσο κανένα άλλο και να ευνοεί, πάνω απ’ όλα, τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αξεσουάρ: το μαντήλι, ο βασιλιάς

Οι τάσεις στα μαλλιά του 2022Οι τάσεις στα μαλλιά του 2022

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Μακριά μαλλιά

Χωρίς αμφιβολία, οι κλασικές παραδοσιακές χαίτες XXL είναι αναμφίβολα όμορφες και κολακευτικές. Αρκεί βέβαια να τα φροντίζουν καλά. Αν μεγαλώνετε μακριά μαλλιά , το 2022 ποντάρετε σε περισσότερο 70ς, ανέμελο και άγριο αέρα προσθέτοντας μερικές στρώσεις,φρατζες  και διώχνοντας προς το παρόν τα ίσια μαλλιά.

Οι τάσεις στα μαλλιά του 2022

Bangs: Στυλ Bang Envy

Η Rihanna τόλμησε αυτό το 2021 με το Bang Envy, καθώς βαφτίστηκε από ειδικούς όπως ο Eduardo Sánchez

«Δεν είναι φράντζα κουρτίνας γιατί δεν δένει με τα υπόλοιπα μαλλιά στα πλάγια. Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ένα κρόσσι της δεκαετίας του ’90, ολόκληρο, πολύ μακρύ, όχι πολύ πυκνό και ελαφρώς καμπυλωτό».

«Είναι η τέλεια φράντζα για όσους δεν τολμούν να φορέσουν πιο ριψοκίνδυνη φράντζα, γιατί είναι τόσο καιρό, αν όχι Τον πείθει ότι μπορεί σύντομα να συγχωνευτεί ξανά με τα μαλλιά.»

Και προσθέτει, για να γίνει πιο σαφές: «είναι μια καλή επιλογή για οβάλ πρόσωπα, στα οποία φαίνονται όλα ωραία, και εκείνα τα επιμήκη ή ελαφρώς γωνιακά. Σε στρογγυλεμένες και τετράγωνες όψεις δεν είναι η καλύτερη επιλογή αφού αυτές οι φυσιογνωμίες απαιτούν πλάγιες κινήσεις και σε αυτήν την περίπτωση, με τέτοιου είδους κρόσσια, είναι αδύνατο»μας λέει ο Eduardo Sánchez.

Οι τάσεις στα μαλλιά του 2022

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARA 🌓 LAFONTAN (@maralafontan)

Πλεξούδες

Οι τάσεις στα μαλλιά του 2022

ΝΑΙ: ο κότσος

Οι τάσεις στα μαλλιά του 2022

Μια συμβουλή για να είναι τέλειος ο κότσος για εσάς, μια για πάντα: «Μια συμβουλή είναι να δώσετε υφή στα μαλλιά (να τους δώσετε όγκο) πριν κάνετε τον κότσο» .