25 υπέροχες ιδέες για να προσθέσετε θαλασσινή αύρα στο σπίτι σας

25 υπέροχες ιδέες για να προσθέσετε θαλασσινή αύρα στο σπίτι σας

Είτε διακοσμείτε ένα σπίτι στην παραλία ή απλά θέλετε να προσθέσετε μια αίσθηση θάλασσας και παραλίας στο σπίτι σας για το καλοκαίρι, υπάρχουν μερικοί εύκολοι και δροσεροί τρόποι να το κάνετε αυτό.

 

Μην πηγαίνετε σε παλιομοδίτικες λύσεις όπως σε συνδυασμούς κοράλλι με τυρκουάζ χρώμα, θαλάσσια αντικείμενα και τέτοια πράγματα, δοκιμάστε πραγματικά δροσερές και σύγχρονες επιλογές που θα δώσουν στο σπίτι σας οπτική έκκληση. Είστε έτοιμοι να τα μοιραστείτε μαζί μου;

Βάψτε κατάλευκα

Ξεχάστε τα σχέδια ναυτικών χρωμάτων, το λευκό είναι το νέο πολυχρώμα. Το λευκό είναι πάντα μια καλή ιδέα σε κάθε σπίτι καθώς φέρνει μια αναζωογονητική αίσθηση. Η ευκρινή έκκληση αυτού θα φωτίσει το χώρο και θα το κάνει να αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Σκεφτείτε να έχετε και κάποια άλλα ουδέτερα, για να κάνετε το βλέμμα πιο εντυπωσιακό ή να προσθέσετε ψάθινα και ξύλινες πινελιές εδώ και εκεί. Το λευκό είναι πάντα μια σούπερ μοδάτη ιδέα, και αν είναι το συνηθισμένο σπίτι σας, θα είστε σε θέση να αλλάξετε αργότερα το ντεκόρ διατηρώντας κάποια ουδέτερα που θα ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στυλ.

Ψάθινα έπιπλα και αξεσουάρ

Τα ψάθινα έπιπλα είναι γνωστό ότι είναι δημοφιλής για εξωτερικούς χώρους, αλλά και να δημιουργήσουν μια παραλία αισθητική μέσα, τα βάζουμε και σε εσωτερικούς χώρους. Τοποθετήστε μερικές ψάθινες καρέκλες γύρω από το τραπέζι σας, βάλτε καλάθια ή κιβώτια λυγαριάς για αποθήκευση εδώ και εκεί, προσθέστε ψάθινα στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο σας και δοκιμάστε τα ψάθινα κρεμαστά παντού, και voila – το σπίτι σας έχει γίνει σαν παραλία.

Πλακάκια

Είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε ως επί το πλείστον ξύλινα σπίτια, που προσθέτουν ζεστασιά και υπενθυμίζει τα θαλασσόξύλα. Αλλά για να επιτύχετε μια τολμηρή μοντέρνα εμφάνιση, μπορείτε να πάτε σε πλακάκια εμπνευσμένα από τη θάλασσα και την παραλία, είναι μη τυπικά και υπαινίσσονται στην παραλία αμέσως.

Παράκτια τέχνη

Οποιοδήποτε είδος τέχνης είναι ο ευκολότερος τρόπος να προσθέσετε ένα άγγιγμα του στυλ που θέλετε και είναι απόλυτα φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Μπορείτε να βρείτε κάτι που σας αρέσει ή να το φτιάξετε μόνοι σας και να διακοσμήσετε οποιοδήποτε χώρο με έργα τέχνης εμπνευσμένα από την παραλία ή να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο τοίχο γκαλερί. Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα παραλίας για να δημιουργήσετε χαλαρωτικούς τοίχους γκαλερί, δοκιμάστε μοναδικές ιδέες – δημιουργικά έργα τέχνης driftwood, βότσαλα ή σανίδα ιστιοφόρου για να αφήσετε μηνύματα. Εμπνευστείτε…