3 απλές συμβουλές για να αγαπήσεις περισσότερο…εσένα!

3 απλές συμβουλές για να αγαπήσεις περισσότερο…εσένα!

3 απλές συμβουλές για να αγαπήσεις περισσότερο…εσένα!

Έτσι θα ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και ξέρεις, αν έχεις αυτοπεποίθηση, φαίνεται!

Το να αγαπήσεις ς τον εαυτό σου απαιτεί καθημερινή εξάσκηση, καθώς δεν μπορείς να φτάσεις στην αυτοβελτίωση χωρίς να προσπαθήσεις. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης είναι ένα καθημερινό καθήκον – δεν αρκεί απλά να πορεύεσαι στη ζωή και να περιμένεις για το καλύτερο.

Δες ακόμα:

Κάνε ένα διάλειμμα από τα social media
Αμέτρητες μελέτες έχουν πλέον συνδέσει τη χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης με την κατάθλιψη και το άγχος. Δεν χρειάζεται να αποσυνδεθείς τελείως, μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα διαγράφοντας το Facebook από το κινητό σου. Μπορείς να το τσεκάρεις από τον υπολογιστή, κάποιες συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα.

Δεσμεύσου να γυμνάζεσαι καθημερινά
Τριάντα λεπτά άσκησης κάθε πρωί αρκούν για να ξεκινάς την ημέρα σου γεμάτη ενέργεια, χαρά αλλά και θετική σκέψη. Η καλή φυσική κατάσταση παίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου και το πρόγραμμα κρίνεται απαραίτητο για να μην βρίσκεις δικαιολογίες να χάνεις την προπόνησή σου.

Δες κι αyτό :

love

Μίλα στον εαυτό σου κάθε πρωί
Αρχικά θα σου φανεί αστείο να βρεθείς μπροστά στον καθρέφτη και να αρχίσεις να λες πόσο όμορφη είσαι ή πόσο πολύ αξίζεις, αλλά αν μείνεις πιστή σε αυτή την τακτική, ο εαυτός σου θα αρχίσει να ανταποκρίνεται σε όλα αυτά τα όμορφα λόγια. Σύμφωνα μάλιστα με τη μέθοδο του NLP, οι λέξεις έχουν μεγαλύτερη δύναμη από όσο νομίζεις.

 

ΕΠΙΘΥΜΙΑ – ΘΕΛΗΣΗ (μία οπτική γωνία)