35 μοντέρνες ιδέες για πάσο κουζίνας σε εξωτερικούς χώρους στο igynaika

35 μοντέρνες ιδέες για πάσο κουζίνας σε εξωτερικούς χώρους στο igynaika

Αρχικά το πάσο κουζίνας φτιάχτηκε για να βοηθήσει τις υπηρέτριες και τους μπάτλερ να σερβίρουν φαγητό σε άλλα δωμάτια. Σήμερα είναι εξαιρετική ιδέα να σερβίρετε φαγητό και ποτό σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς χώρους και καθώς το καλοκαίρι έφτασε ότι ο σχεδιασμός ενός πάσου είναι απαραίτητος εάν έχετε στη διάθεσή σας έναν υπαίθριο χώρο. Δείτε παρακάτω 27 Μοντέρνες Ιδέες για Πάσο Κουζίνας σε Εξωτερικούς Χώρους για να δοκιμάσετε.

30+ Creative DIY Wine Bars for Your Home and Garden

Summer Kitchens | Summer kitchen, Hippie kitchen, Summer diy

Outdoor Kitchen with Concrete Countertop

Outdoor Kitchen with Concrete Countertop

H&M HOME- Interior Design & Decorations | H&M GB

Southern Living Idea House, Bald Head Island, South Carolina ...

2 pallet jobby for my BBQ station. : woodworking

38 Elegant Diy Mobile Outdoor Kitchen That Will Surprise You With ...

Boho Weekend Series: Is Bohemian Design Still Trending? | Outdoor ...

e0279b4e83de65641020f8fbc625293d.jpg (1084×1927) | Diy utekjøkken ...

Wood Pallets Garden BBQ Bar Terrace | Backyard pallet ideas ...

Αναδιπλούμενο παράθυρο

Ένα αναδιπλούμενο παράθυρο είναι η καλύτερη ιδέα για να ανοίξετε την κουζίνα σας σε εξωτερικούς χώρους και να φτιάξετε μια γωνιά για πρωινό ή ποτό. Είναι πολύ άνετο στη χρήση και μπορείτε να το ανοίξετε εντελώς ή εν μέρει και επειδή αναδιπλώνεται είναι ιδανικό για έναν μικρό χώρο. Προσθέστε μια επιφάνεια τραπεζιού στο μήκος του παραθύρου και τελειώσατε.

Παράθυρο σε στυλ γκαράζ

Ένα παράθυρο σε στιλ γκαράζ είναι ένας άλλος άνετος τρόπος για να ανοίξετε το χώρο προς τα έξω. Φτιάξτε ένα ή περισσότερα και συνδυάστε τα με ένα εξωτερικό περβάζι. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι παίρνει λίγο παραπάνω χώρο, οπότε αν ο εξωτερικός χώρος είναι μικρός, δεν είναι ιδανική επιλογή. Προσθέστε μερικά άνετα σκαμπό.

Συρόμενα παράθυρα

Τα συρόμενα παράθυρα είναι άνετα στη χρήση και μπορείτε να ρυθμίσετε την έκταση του ανοίγματος της κουζίνας όπως θέλετε. Επειδή εξοικονομεί πολύ χώρο, είναι πρακτικό εάν δεν έχετε πολύ εξωτερικό χώρο.

Απλά παράθυρα

Τα απλά παράθυρα μπορούν επίσης να συνδυαστούν με εξωτερικά περβάζια, και παρόλο που δεν είναι τόσο άνετα στα γεύματα και τα ποτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν δεν έχετε άλλη λύση. Το μόνο μειονέκτημα ενός τέτοιου παραθύρου είναι ότι χρειάζεται πολύς χώρος.

https://toftiaxa.gr/2020/07/kipos-diakosmisi-27-monternes-idees-gia-paso-kouzinas-se-eksoterikous-xorous.html?fbclid=IwAR3s69YOfcMBot9Yqm9nc_m3IaLIHJvF19SfOOzdgJ2uq7ZqumX2jaSLhro