350.000 ευρώ θα έπαιρνε ο Ντάνος για να μπει ξανά στο Survivor

350.000 ευρώ θα έπαιρνε ο Ντάνος για να μπει ξανά στο Survivor

350.000 ευρώ θα έπαιρνε ο Ντάνος για να μπει ξανά στο Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως του έγινε μια κουβέντα για μπει στο «Survivor», όμως δεν μπορούσε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του .

Στον Ντάνο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προσφέρθηκαν στην κυριολεξία «γη και ύδωρ» και συγκεκριμένα το’ ποσό των 350.000 ευρώ, προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι» για την επιστροφή του στο ριάλιτι που τον έκανε πανελληνίως γνωστό. Φόρμουλα για να μπει υπήρχε.

Το ποσό ήταν πραγματικά πολύ δελεαστικό για τον νικητή του πρώτου «Survivor», ωστόσο, μετρώντας πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και συζητώντας το θέμα με δικούς του ανθρώπους και συνεργάτες του, αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά. Ένας από τους λόγους, είναι η εξέλιξη του ως ηθοποιός.

Πράγματι, πρόταση έγινε στον Ντάνο,τότε όπως και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και στο περσινό φαβορί Κατερίνα Δαλάκα.

Tα γυρίσματα για το ρόλο του «Στέφανου»,τότε στο «Tατουάζ» θα μπορούσαν να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα και ο Αγγελόπουλος να έμπαινε στο «Survivor» ,όμως δεν μπορούσε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του .

 Η στροφή που έγινε στη μυθοπλασία θα συνεχιστεί για την επόμενη τριετία τουλάχιστον, όπως προεξοφλούν έμπειρα στελέχη τηλεοπτικών σταθμών.