4 ζώδια που θα σε «προσγειώσουν» …ανώμαλα!

4 ζώδια που θα σε «προσγειώσουν» …ανώμαλα!

Αν τα έχεις στη ζωή σου, μην τους αφήσεις να σου «κόψουν τα φτερά»

Αν μοιραστείς τα όνειρα σου με τα πιο κάτω ζώδια το μόνο που θα κάνουν είναι να σε απογοητεύσουν, να σου δείξουν το πιο σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας και να σε ρίξουν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος ως ζώδιο της Γης, είναι άτομο που δεν κάνει κινήσεις απερίσκεπτες. Δεν ενθουσιάζεται και δεν αφήνει το συναίσθημα να τον παρασύρει. Σκέφτεται, αναλύει και σχεδιάζει τα πάντα με προσοχή. Το ίδιο κάνει και όταν χρειαστεί να δώσει συμβουλές σε έναν δικό του άνθρωπο. Θα προσπαθήσει να τον «γειώσει» και να τον «μαζέψει». Θεωρεί πως έτσι τον προστατεύει από το να κάνει λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις ζητήσει ποτέ συμβουλή από Παρθένο; Αν ναι, τότε θα έχεις περάσει και εσύ τα… «μαρτύρια». Μιλάμε για ένα άτομο που αναλύει τα πάντα. Σκέφτεται και την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς είναι τελειομανής και δεν θέλει να του ξεφύγει το παραμικρό. Οπότε όταν θα συμβουλεύσει κάποιον, θα κάνει ακριβώς τα ίδια και με όλα όσα θα του πει, θα τον ξενερώσει, θα νιώσει ότι κυνηγάει κάτι άπιαστο και πολύ πιθανό να τον αποθαρρύνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι τυχαίο ότι και ο Αιγόκερως βρίσκεται στην λίστα μας. Είναι και αυτό ζώδιο της Γης και ναι, θα πρέπει να περιμένεις ότι και εκείνος θα σε «γειώσει» με τις απόψεις του. Η ρεαλιστική του προσέγγιση αγγίζει τα όρια της απαισιοδοξίας και αυτό το περνάει και σε όποιο άτομο έχει απέναντί του. Μην περιμένεις ότι θα σε αφήσει να πετάς στα σύννεφα, κάνοντας μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον. Με μια βελόνα για να σου σκάσει το ροζ μπαλονάκι το οποίο έχεις καβαλήσει, επισημαίνοντάς σου ότι είτε οι συνθήκες είναι ακατάλληλες είτε ότι δεν έχεις την ικανότητα να τα καταφέρεις…

disappointment

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι άνθρωπος που αναλύει τα πάντα. Δεν κάνει ποτέ βιαστικές κινήσεις και αυτό που τον διακρίνει είναι η καχυποψία του και η εμμονή του να ανακαλύψει τι υπάρχει πίσω από τα λέξεις. Κοιτάζει τους πάντες και τα πάντα με μισό μάτι. Έτσι όταν εσύ θα πας να του πεις με χαρά τα σχέδιά σου ή τα όνειρά σου, εκείνος όχι μόνο δε θα τη συμμεριστεί, αλλά θα επιμένει να ψάξεις για όλους… τους λάκκους που έχει η φάβα. Δε γίνεται, κάπου κάποιος κάτι πάει στραβά και εσύ είσαι πολύ αθώος ή αφελής για να το καταλάβεις.