5 τρόποι για να ανανεώσετε ένα παλιό T-shirt όπως και η Victoria Beckham

 5 τρόποι για να ανανεώσετε ένα παλιό T-shirt όπως και η Victoria Beckham

Αν το αγαπημένο σας παλιό T-shirt χάλασε λίγο ή απλά το βαρεθήκατε;

Μη σκάτε. Δεν μπορείτε να αγοράσετε καινούριο ή γιατί το αγαπημένο σας  κατάστημα είναι κλειστό. Φυσικά σας έχουμε τη λύση. Θα φτιάξετε μόνες σας όχι ένα αλλά ολόκληρη συλλογή και μάλιστα πανεύκολα.

Hρθε η ώρα να το ανανεώσετε χωρίς κόπο και ράψιμο, απλά ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές και βάζοντας την φαντασία σας να οργιάσει!

Η Victoria Beckham μόλις μάς μια εύκολη τεχνική για να μετατρέψουμε τα αγαπημένα μας λευκά μπλουζάκια και να τα »ζωγραφίσουμε» με φανταχτερές χρωματικές πινελιές.

H σχεδιάστρια μόδας μαζί με τα παιδιά της Harper και Cruz »έπιασαν» λοιπόν δουλειά και η ίδια φυσικά ανέβασε την διαδικασία στα stories της Instagram. “Κάνοντας πιο πικάντικο το VB λευκό μπλουζάκι μου”, έγραψε στα καθώς ετοίμαζε το λευκό βαμβακερό τοπ της για να προσθέσει στη συνέχεια τη βαφή.

Victoria Beckham tie-dye prints

Η VB χρησιμοποίησε μπλε, ροζ, πράσινο και κίτρινο χρώμα για να γίνει δημιουργική με τα λευκά t-shirts της τα οποία κοστίζουν κάτι παραπάνω από 100 ευρώ, και πρόσθεσε: “Εδώ υπάρχει ένα σοβαρό statement μόδας!”, σημείωσε.

Πιο κάτω θα δεις ένα DIY video για να ακολουθήσεις το παράδειγμά της.

5 τρόποι για να ανανεώσετε ένα παλιό T-shirt