7 καλοκαιρινές τάσεις της μόδας, χάρη στην πριγκίπισσα Diana

7 καλοκαιρινές τάσεις της μόδας, χάρη στην πριγκίπισσα Diana

Getty Images David Levenson
Πολύ πριν γίνει της μόδας το “royal fashion”, η πριγκίπισσα Diana επαναπροσδιόρισε τον όρο αυτό. Ως τότε, η μόδα στο παλάτι ήταν συνυφασμένη με συντηρητικού ύφους outfits, με μεγαλοπρεπείς τουαλέτες από ταφτά και φυσικά πανάκριβα κοσμήματα. Αυτό που έκανε η Diana όμως, ήταν να προσφέρει μια πιο προσβάσιμη έννοια της βασιλικής μόδας. Το στιλ της είχε μια δόση glam την οποία συχνά πάντρευε με πιο διαχρονικά ρούχα. Αυτό ήταν που έκανε το στιλ της πιο «προσβάσιμο». Που έκανε να πιστεύεις τις γυναίκες φαν της ότι μπορούν να εμπνευστούν απ’ αυτό. Όχι μόνο τις γυναίκες, αλλά και τους designers, ώστε 40 χρόνια από μετά, να βασίζουν τις καλοκαιρινές τάσεις της μόδας σε outfits της Diana.

 

View this post on Instagram

 

@igynaika.gr 7 καλοκαιρινές τάσεις της μόδας χάρη στην πριγκίπισσα Diana www.igynaika.gr

A post shared by igynaika.gr (@igynaika.gr) on

Το τολμηρό στιλ της πριγκίπισσας Diana εμπνέει τις καλοκαιρινές τάσεις της μόδας
Ακόμα και αν έπρεπε να υπακούει στους κανόνες του παλατιού για τις εμφανίσεις της, η πριγκίπισσα Diana τολμούσε. Οι εμφανίσεις της είχαν πάντα το στοιχείο της έκπληξης. Είτε μέσω ενός αξεσουάρ, είτε μέσω μιας bold απόχρωσης. Αυτή η τόλμη ήταν που έκανε και το στιλ της τόσο μοναδικό αλλά και πρωτοποριακό, ώστε να το βλέπουμε τώρα και να εμπνεόμαστε. Η  Diana τολμούσε και αυτό της έβγαινε σε καλό. Οι εμφανίσεις της ακόμα έχουν επικαιρότητα. Τόση ώστε ρούχα που είχε φορέσει να είναι από τις top καλοκαιρινές τάσεις για το 2020.
Getty Images / Tim Graham

7 καλοκαιρινές τάσεις της μόδας, χάρη στην πριγκίπισσα Diana

Το αβίαστα κομψό στιλ της πριγκίπισσας Diana ξεπρόβαλε σε κάθε της εμφάνιση. Είτε έκανε διακοπές στο St. Tropez, είτε ήταν στη Disney World με τα παιδιά της. Το στιλ της συνεχίζει να εμπνέει, λοιπόν, τους σχεδιαστές, με αποτέλεσμα τα outfits της να αποτελούν από τις οι μεγαλύτερες καλοκαιρινές τάσεις για το 2020. Παρακάτω οι αποδείξεις.

Ογκώδη μανίκια

Getty Images / Tim Graham
Τα ογκώδη μανίκια είναι από τις επικρατέστερες καλοκαιρινές τάσεις του 2020. Σε μπλούζες αλλά και φορέματα, τα statement sleeves κυριαρχούν. Η Diana ξεκίνησε την τάση αυτή χρόνια πριν, προσφέροντας μια ρομαντική εκδοχή του trend.

7 καλοκαιρινές τάσεις της μόδας, χάρη στην πριγκίπισσα Diana

Ποδηλατικά σορτς

Getty Images / Anwar Hussein/WireImage
Την τάση αυτή πρωτολάνσαρε η Πριγκίπισσα Diana στα 80s. Φορούσε biker shorts aka ποδηλατικό σορτς με ένα oversized φούτερ για να γυμναστεί. Που να ήξερε ότι χρόνια μετά, οι fashionistas σε όλο τον κόσμο θα μιμούνταν το outfit αυτό.

Printed μαγιό

καλοκαιρινές τάσεις, Πριγκίπισσα DianaGetty Images / Anwar Hussein/WireImage
Τα πολύχρωμα, με ενδιαφέροντα printed μαγιό είναι από τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές τάσεις. Η Diana επέλεγε συχνά bold στιλ μαγιό και το παραπάνω είναι η απόδειξη.

7 καλοκαιρινές τάσεις της μόδας, χάρη στην πριγκίπισσα Diana

Crisp white

Getty Images / Tim Graham
Το λευκό είναι από τα αγαπημένα μας color trends. Η Diana το επέλεγε συχνά για τις εμφανίσεις, προσφέροντάς της εξαιρετικά κομψές εμφανίσεις.

Βερμούδες

AP Photo / Chris O’Meara
Οι βερμούδες έρχονται να αντικαταστήσουν τα σούπερ hot και κοντά σορτς που φορούσαμε ως τώρα (ευτυχώς). Μπορούμε να ευχαριστήσουμε την Diana γι’ αυτό η οποία τις πρωτοφόρεσε το 1993 στην επίσκεψή της στη Disneyland.

7 καλοκαιρινές τάσεις της μόδας, χάρη στην πριγκίπισσα Diana

Πουά/Hot pink

Getty Images / Tim Graham Photo
Στο παραπάνω look, η Diana συνδυάζει δυο από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού: το πουά και το φούξια. Αν ψάχνεις τρόπο να συνδυάσεις τις δυο καλοκαιρινές τάσεις μαζί, η πριγκίπισσα Diana μόλις σου έδειξε πώς να το πετύχεις. Επιλέγοντας ένα hot pink πουά φόρεμα.