8 παραγωγικοί κρύσταλλοι που πρέπει να έχετε στο γραφείο σας

8 παραγωγικοί κρύσταλλοι που πρέπει να έχετε στο γραφείο σας

8 παραγωγικοί κρύσταλλοι που πρέπει να έχετε στο γραφείο σας

Από την Βιβή Ζαχαροπούλου

Είτε είστε επιχειρηματίας που ξεκινά την επιχείρηση των ονείρων σας, είτε είστε ήδη επιτυχημένοι, διατηρώντας τους κρυστάλλους στο γραφείο σας, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι και οι λίστες του μυαλού και των υποχρεώσεων σας θα είναι σαφείς και αποδοτικές.

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι οι κρύσταλλοι μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγικότητα και να καθαρίσουν τις σκέψεις κάποιου. Όμως οι κρύσταλλοι βοηθούν σε μια ποικιλία εργασιακών προκλήσεων από την αμφιβολία για τον εαυτό μας και την ανασφάλεια,την έλλειψη αυτοπεποίθησησς, τα συναισθήματα της αποτυχίας, την έλλειψη έμπνευσης – ακόμη και τις λέξεις δυσάρεστων συναδέλφων, όλα μπορούν να διορθωθούν με μια μικρή κρυστάλλινη καθοδήγηση!

Εδώ είναι οκτώ κρύσταλλοι για την καλύτερη επαγγελματική σας ζωή !

Ροζ χαλαζίας

Καλύτερο για: Αυτοπεποίθηση

ροζ κρύσταλλο χαλαζία

Για όσους δεν φαίνεται να νιώθουν αρκετά καλά είναι η τέλεια απάντηση στο πρόβλημά σας με την αρνητική συζήτηση. Νιώθετε νευρικός για μια παρουσίαση; Αυτό το απαλό, καθησυχαστικό κρύσταλλο αυτο-αγάπης θα ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς σας για να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε.

Μαύρη τουρμαλίνη

Καλύτερο για: Προστασία από την έκθεση σε πεδία ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (EMF) – προστασία από αρνητικούς συνεργάτες

Εάν κρατάτε μόνο ένα κρύσταλλο στο γραφείο σας, αφήστε το να είναι μαύρο τουρμαλίνη: η μαύρη λαμπερή πανοπλία του κρυσταλλικού κόσμου. Αυτό το κρύσταλλο προστατεύει από πεδία ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (EMF) που εκπέμπονται από συσκευές όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Αν και οι κίνδυνοι για την υγεία που προκαλούν τα EMF είναι ασαφής , μερικές θεωρίες υποδηλώνουν ότι αυτές οι ακτίνες μπορεί να σας προκαλέσουν να αισθανθείτε άγχος, κόπωση και άγχος – όλα τα συναισθήματα που μπορούν να εμποδίσουν την παραγωγικότητά σας στην εργασία.

Η μαύρη τουρμαλίνη σας προστατεύει επίσης από την αρνητική ενέργεια άλλων ανθρώπων – όπως ο συνάδελφός σας που δεν θα σταματήσει να έρχεται στο γραφείο σας ή εκείνο το μέλος της οικογένειας που δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορείτε να απαντήσετε στα μηνύματα του.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Κρατήστε το κοντά όταν εμφανιστεί μια ιδιαίτερα επιβαρυντική κατάσταση. Για παράδειγμα, εάν ο συνεργάτης σας πλησιάσει το γραφείο σας (για άλλη μια φορά), κρατήστε την τουρμαλίνη στο χέρι σας. Εάν η μαμά σας στείλει μήνυμα για τρίτη συνεχόμενη φορά, γυρίστε το τηλέφωνό σας προς τα κάτω και τοποθετήστε την τουρμαλίνη στην κορυφή.

Κιτρίνη-Citrine

Καλύτερο για: ενίσχυση της δημιουργικότητας έμπνευση

κιτρίνη

Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο όταν αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα ή ένα αδιέξοδο έργο. Το Citrine μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε το τρίτο μάτι σας και να δώσετε στη φαντασία σας ένα ανοιχτό κανάλι για να λαμβάνετε σκέψεις. Για αυτόν τον λόγο, αυτός ο κρύσταλλος είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για άτομα που εργάζονται σε δημιουργικούς τομείς.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Κρατήστε τον κρύσταλλο και καθορίστε τις προθέσεις σας. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Πείτε δυνατά τους στόχους σας ή γράψτε μια γρήγορη λίστα υποχρεώσεων. Τότε, ετοιμαστείτε για να καρποφορήσουν όλα. Κάνετε αυτό καθημερινά ή εβδομαδιαία – εξαρτάται πραγματικά από το πόσο γρήγορα θέλετε να συμβούν τα πράγματα!

Σκούρος Smoky χαλαζίας

Καλύτερο για: Συγκέντρωση

Amazon.com: Zentron Crystal Collection: Smoky Quartz in Velvet Bag Large Natural Rough Bulk Raw Stones for Tumbling, Wire Wrapping, Polishing, Wicca and Reiki (1 Pound): Home & Kitchen

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στο κεφάλι σου; Μειώνεται η παραγωγικότητά σας; Νιώθετε συγκλονισμένοι ή αποσπασμένοι από τη ζωή στο σπίτι; Ένας “καπνιστός” χαλαζίας μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε στην εργασία που θέλετε. Μειώνοντας το άγχος και άλλα τοξικά σύννεφα που μπορούν να αναλάβουν τις σκέψεις σας, μπορεί να βοηθήσει το μυαλό σας να έρθει σε μια πιο γειωμένη κατάσταση.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Όταν αισθάνεστε κλονισμένοι, κρατήστε τον “καπνιστό” χαλαζία σας, κλείστε τα μάτια σας και αναπνέετε βαθιά μέχρι να αισθανθείτε πάλι συντονισμένοι. 

Σεληνίτης

Καλύτερο για: Καθαρισμός ενέργειας- θετικότητα- φόρτιση άλλων κρυστάλλων

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Home Based Crystal Witch (@kazcrystal)


Ως ένας από τους πιο ισχυρούς κρυστάλλους εκεί έξω, ο σεληνίτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της ενέργειας και την παροχή θετικών δονήσεων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα μεγάλο γραφείο ή χώρο όπου υπάρχουν πολλές ενέργειες γύρω.

Αυτό το κρύσταλλο είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό για τους επιχειρηματίες, καθώς διατηρεί το καλό juju όταν ξεκινάτε κάτι νέο. Επαγγελματική συμβουλή: Συνδυάστε το με κιτρίνη για να καθαρίσετε τυχόν εμπόδια που σχετίζονται με  χρηματοδότηση.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:  Μια πλάκα φόρτισης σεληνίτη είναι επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο για τη φόρτιση των άλλων κρυστάλλων σας.

 

ΔΕς κι αυτό 

Ενεργειακοί Κρύσταλλοι

Ενεργειακοί Κρύσταλλοι & Ημιπολύτιμοι Λίθοι- Όλοι μας έχουμε ακούσει κατά καιρούς για τις ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και των ημιπολύτιμων λίθων. Υπάρχουν όμως και κάποια μυστικά ως πως τη χρήση…

Πράσινη Αβεντουρίνη

Καλύτερο για: Χρήματα; προσφορές επιτυχία στην εργασία

πράσινη αβεντουρίνη

Η πράσινη αβεντουρίνη είναι μια όμορφη πέτρα που βοηθά στην εκδήλωση αφθονίας κάθε είδους. Αν και συχνά διαφημίζεται ως πέτρα χρημάτων, δεν βοηθά μόνο στο τμήμα μετρητών (αν και είναι ιδανικό για αφθονία χρημάτων αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε!). Η πράσινη αβεντουρίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει να φέρει πολλούς τύπους αφθονίας στην επαγγελματική σας ζωή. Για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε μια προσφορά, να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες ή να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε αναγνώριση στην εργασία σας.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Γράψτε έναν στόχο γύρω από την αφθονία σε ένα κομμάτι χαρτί. Τι θέλετε να δείτε να συμβαίνει; Διπλώστε αυτό το κομμάτι χαρτί και τοποθετήστε την αβεντουρίνη σας στην κορυφή. Στο γραφείο σας θα χρησιμεύσει ως καθημερινή υπενθύμιση για να διαλογίζεστε ήσυχα χωρίς να χάνετε τον στόχο σας.

Το μάτι της τίγρης

Καλύτερο για: Ηρεμία και ξεκούραση


Είστε νευρικοί για μια παρουσίαση; Αναρωτιέστε πώς θα ανεβείτε εκεί και θα κάνετε το καλύτερό σας μπροστά σε όλους; Η ενέργεια του «ματιού της τίγρης» δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη όσο με αυτήν την πέτρα. Σκεφτείτε το μάτι της τίγρης ως την κρυστάλλινη έκδοση της δικής σας προσωπικής μαζορέτας που σας ενθαρρύνει.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Ενώ μπορείτε να κρατάτε μια μεγαλύτερη πέτρα στο γραφείο σας για καθημερινά νεύρα, μια μικρή πέτρα για την τσέπη σας είναι ιδανική για να λάβετε μέρος σε συναντήσεις. στην τσέπη σας μπορεί επίσης να κάνει μια χαρά τη δουλειά της.

Αμαζονίτης –Amazonite

Καλύτερο για: Θεραπεία -επικοινωνία με άλλους


Συνδεδεμένος με τα τσάκρα καρδιάς και λαιμού, δεν είναι περίεργο γιατί αυτός ο κρύσταλλος αγγίζει τα πιο προσωπικά και επικοινωνιακά μας ζητήματα. Για μέρες που απλά ξεπερνάς τα όρια και πρέπει να καταπραΰνεις το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σου, ο amazonite είναι η λύση σου. Για μέρες που πρέπει να έχετε ευαίσθητες συζητήσεις με συναδέλφους, το amazonite είναι το καλύτερο που θα έχετε δίπλα σας.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Κρατήστε το κοντά μερικά λεπτά πριν από μια συνάντηση ή όταν αισθάνεστε κλονισμένοι. Πρέπει να διαπιστώσετε ότι η ενέργειά σας ισορροπεί εκ νέου, αφήνοντάς σας ανοιχτούς και ελεύθερους σε νέες δυνατότητες.

Ενεργειακοί Κρύσταλλοι

Ενεργειακοί Κρύσταλλοι & Ημιπολύτιμοι Λίθοι- Όλοι μας έχουμε ακούσει κατά καιρούς για τις ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και των ημιπολύτιμων λίθων. Υπάρχουν όμως και κάποια μυστικά ως πως τη χρήση…