Τραυματίες σε ατύχημα με τρένο κοντά στη Λιβαδειά

Τραυματίες σε ατύχημα με τρένο κοντά στη Λιβαδειά

Τραυματίες σε ατύχημα με τρένο κοντά στη Λιβαδειά

Αμαξοστοιχία με περίπου 200 επιβάτες που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα χτες λίγο έξω από τη Λιβαδειά, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στο σημείο εκείνο.

Εως σήμερα το μεσημέρι οι επιβάτες παρέμεναν σε έναν άδειο σταθμό, χωρίς τρόφιμα και νερό, αφού η εταιρία τους κατέβασε από το τραίνο λέγοντας “δεν μας συμφέρει να σας μεταφέρουμε με λεωφορείο βρείτε λύση”, όπως καταγγέλουν οι επιβάτες στον Σκάι και στην εκπομπή Αταίριαστοι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια μηχανή τρένου μετέβη για να συνδράμει, ωστόσο –λόγω των καιρικών συνθηκών– έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επιβάτες. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τραυματίστηκαν ένας εργαζόμενος και ο μηχανοδηγός, όπως επίσης και επιβάτες του βαγονιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν στο δίκτυο, υπήρξε σύγκρουση μιας μηχανής με την αμαξοστοιχία 54, πλησίον της Λειβαδιάς. Yπάρχουν μικροτραυματισμοί. Η αμαξοστοιχία 54 θα ρυμουλκηθεί στον πλησιέστερο σταθμό για να παραχθούν οι πρώτες βοήθειες στους επιβάτες».