Αδελφές Ψυχές- Σύντροφοι Ψυχής – Soul Mates

Αδελφές Ψυχές- Σύντροφοι Ψυχής – Soul Mates

Αδελφή ψυχή – Soul mates
Είναι σαν καλύτερος φίλος, αλλά κάτι περισσότερο. Είναι το άτομο στον κόσμο που σας γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Είναι κάποιος που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν σε κάνει καλύτερο άτομο … το κάνεις εσύ στον εαυτό σου, γιατί σε εμπνέουν. Συνεργάτης, αδελφή ψυχή είναι κάποιος που κουβαλάς μαζί σου για πάντα. Είναι το άτομο που σε γνώριζε, και σε αποδέχτηκε, και πίστευε σε σένα πριν κανείς άλλος ή όταν κανείς δεν θα το έκανε.

Και ό, τι κι αν συμβεί … θα τους αγαπάτε πάντα.

10 Signs You Have Connected With A Soulmate | HuffPost Life

Αδελφές Ψυχές- Σύντροφοι Ψυχής – Soul Mates

Μας λέει ο Jason Wachob:

«Soul mates – όλοι θέλουν ένα ή νομίζουν ότι έχουν ένα ή χρειάζονται ένα. Αλλά λέω ότι τα σκεφτόμαστε όλα λάθος.

Πιστεύω ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι ζευγαριών – δύο που είναι ρομαντικοί και ένας που δεν είναι ρομαντικός.

18 Signs You've Found Your SoulmateΑδελφές Ψυχές- Σύντροφοι Ψυχής-Το πρώτο είδος συντρόφου είναι εκείνο που μας βοηθά να μεγαλώσουμε. Αυτό που μας δίνει δύναμη και «κότσια», όπως λέμε και μας οδηγεί να ωριμάσουμε. Αυτός με τον οποίο «παλεύουμε» και αυτός που «πιέζει τα κουμπιά μας». Είναι το είδος του συντρόφου που δεν πρέπει ποτέ να καταλήξουμε. Είναι το είδος που μας βοηθάει να φτάσουμε από το σημείο Α στο σημείο Β και να εξελιχθούμε ως άτομο.

Αδελφές Ψυχές- Σύντροφοι Ψυχής-Το δεύτερο είδος συντρόφου είναι το είδος «ήρθα και θα μείνω για πάντα». Αυτό που σε κάνει να θέλεις να είσαι καλύτερος, να νιώθεις ασφαλής και όχι ανασφαλής. Αυτό όπου ένα συν ένα ισούται με τρία. Αυτή η σχέση που βλέπετε στις ταινίες.

Αδελφές Ψυχές- Σύντροφοι Ψυχής-Το τρίτο είδος συντρόφου είναι αυτό που οι περισσότεροι από εμάς δεν αναγνωρίζουν – ο πλατωνικός σύντροφος ψυχής, ο φίλος που είχαμε για πάντα, που πάντα καλεί την κατάλληλη στιγμή. Είναι ο φίλος με τον οποίο θα μπορούσαμε να χάσουμε επαφή για χρόνια, σε μια στιγμή όλα είναι όπως παλιά, δεν αλλοιώνονται. Είναι άφθονες οι στιγμές που θα βρεθούμε και θα μας εμπνεύσει τη σωστή στιγμή σε όλη μας τη ζωή.

SOULMATES: Do They Exist ? And the Etc. – Husband Wife ...

Εδώ είναι το θέμα: Όλοι είχαμε το πρώτο είδος. Και έχουμε το τρίτο είδος. Αλλά υπάρχει μια δυσκολία με το δεύτερο είδος: Νομίζουμε πως βρίσκοντας το ότι θα μας ολοκληρώσει, αλλά συμβαίνει το παραδοξο ακριβώς, πως μόλις γίνετε και αισθανθείτε ολοκληρωμένοι, τότε πιθανότατα ακριβώς, θα βρείτε αυτό το δεύτερο είδος συντρόφου- αδελφής ψυχής.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, δεν θα είστε ποτέ ευτυχείς σε μια σχέση . Κάθε επιτυχημένη σχέση ξεκινά από εσάς. Δεν μπορείτε να βασιστείτε σε κάποιον άλλο για να σας κάνει ευτυχισμένους. Η εύρεση ενός υπέροχου συζύγου ή συντρόφου ή συντρόφου είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα, αλλά είστε υπεύθυνοι για τη συνταγή.

Και πώς ξέρετε αν έχετε κολλήσει με το πρώτο είδος; Φυσικά ακούστε το ένστικτό σας!

Your Brain Is A Muscle You Can Strengthen. Here's How - mindbodygreenΑκούστε όμως και το έντερο σας.Πάντα, πάντα, πάντα όμως, να ακούτε το έντερο σας ( ναι κι όμως! θεωρείται δευτερος εγκέφαλος από πολλούς). Αν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι εκτός της σχέσης σας, ότι υπάρχει κάτι που δεν είναι σωστό, τότε πιθανότατα είστε σε κάτι τέτοιο. Όποτε έχω πάει ενάντια στο έντερο μου, είναι μια καταστροφή. Ακούστε το έντερο σας, είναι πάντα σωστό.

Επανεκτύπωση και επεξεργασία από το WELLTH: Πώς έμαθα να χτίζω μια ζωή, όχι ένα βιογραφικό . Πνευματικά δικαιώματα © 2016 από τον Jason Wachob. Εκδόθηκε από την Harmony Books, ένα αποτύπωμα της Penguin Random House LLC.
Αποτέλεσμα εικόνας για Jason WachobΟ Jason Wachob είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του mindbodygreen.com και συγγραφέας του Wellth: Πώς έμαθα να χτίζω μια ζωή, όχι ένα βιογραφικό. Έχει εμφανιστεί στους New York Times, Entrepreneur, Fast Company και Vogue. Έχει πτυχίο στην ιστορία από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, όπου έπαιζε πανεπιστήμιο μπάσκετ για τέσσερα χρόνια Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο Twitter και στο Instagram @JasonWachob .

Αδελφές Ψυχές- Σύντροφοι Ψυχής – Soul Mates

Διάβασε κι άλλες πληροφορίες:

Αδελφή ψυχή – Soul mates Ορισμός
Στην τρέχουσα χρήση, το «soulmate» αναφέρεται συνήθως σε έναν ρομαντικό ή πλατωνικό σύντροφο, με την εφαρμογή ενός αποκλειστικού δια βίου δεσμού. Διατηρεί συνήθως τη συνήθεια ότι είναι ο ισχυρότερος δεσμός με ένα άλλο άτομο που μπορεί να επιτύχει κάποιος. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι κάποιος θα αισθανθεί «πλήρης» μόλις βρει τον ψυχικό τους σύντροφο, καθώς είναι εν μέρει στον αντιληπτό ορισμό ότι δύο ψυχές προορίζονται να ενώσουν.  Ο όρος «soulmate» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγγλική γλώσσα σε μια επιστολή του Samuel Taylor Coleridge το 1822.
Αδελφή ψυχή – Soul mates Κριτική 
Μερικοί ψυχολόγοι δηλώνουν ότι το να πιστεύεις ότι υπάρχει ψυχή για έναν άνθρωπο είναι μια μη ρεαλιστική προσδοκία . 
Αδελφή ψυχή – Soul mates Ιστορικές χρήσεις της έννοιας 
Θεοσοφία 
Σύμφωνα με το εσωτερικό θρησκευτικό κίνημα Theosophy , του οποίου οι ισχυρισμοί τροποποιήθηκαν από τον Edgar Cayce , ο Θεός δημιούργησε ανδρόγυνες ψυχές – εξίσου άνδρες και γυναίκες. Οι μεταγενέστερες θεωρίες υποστηρίζουν ότι οι ψυχές χωρίζονται σε ξεχωριστά φύλα, ίσως επειδή προκάλεσαν κάρμα ενώ έπαιζαν στη Γη , ή «χωρισμός από τον Θεό». Πάνω από έναν αριθμό μετενσαρκώσεων, κάθε μισό αναζητά το άλλο. Όταν εκκαθαριστεί όλο το καρμικό χρέος, οι δύο θα συγχωνευτούν και θα επιστρέψουν στο απόλυτο.
Νέα Εποχή 
Σύμφωνα με τον Mark L. Prophet και την Elizabeth Clare Prophet , ένας ψυχικός σύντροφος είναι μια ξεχωριστή οντότητα με την οποία έχει περάσει πολλές ζωές ως φίλος, εραστής, συνάδελφος ή συνεργάτης, και στον οποίο κάποιος προσελκύεται συνήθως για να εκπληρώσει μια συγκεκριμένη αποστολή. Περιγράφουν έναν ψυχικό σύντροφο ως έναν από πολλούς πιθανούς πνευματικούς αδελφούς ή αδελφές: «παρόλο που μπορεί να υπάρχει μεγάλη έλξη και δεσμός μεταξύ ψυχών, ουσιαστικά, με την απόλυτη έννοια, θα μπορούσατε να τον ορίσετε περισσότερο ως σχέση αδελφού / αδελφής, παρόλο που οι ψυχές έχουν υπέροχους γάμους και μεγάλη ένωση καρδιών. » Σύμφωνα με τον Mark Prophet: «Μια σχέση ψυχικής σχέσης έχει να κάνει με την έδρα του τσάκρα της ψυχής, αυτό το τσάκρα ακριβώς πάνω από τη βάση … Η σύνδεση είναι μια παράλληλη και αμοιβαία εξέλιξη παρά προέλευση. » 
πηγή wikipedia 
Πίνετε με μεγάλες γουλιές τη ζωή σας και τη χαρά που η ίδια η ζωή  είναι!
 Γιορτάστε τη ζωή σας!

Celebrate Your Life !

Ενημερωθείτε για τα Soul Fests του 2020 !

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να σας ενημερώνουμε μέσω email στο

celebrateyourlifegr@gmail.com