«Άγριες Μέλισσες»: Αλλάζει ώρα προβολής η σειρά – Οι αποφάσεις του ΑΝΤ1

Τα πάνω κάτω φέρνει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το Euro 2020.

Το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης Εθνικών ομάδων, μία είδηση που συντάραξε το τηλεοπτικό τοπίο. Αξίζει να πούμε ότι είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους διοργάνωση μεταδίδεται σε άλλο κανάλι πλην της ΕΡΤ.

Η πρώτη σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου και σύμφωνα με την «Realnews» θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξει στο πρόγραμμα του σταθμού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπήρχε η σκέψη οι τηλεοπτικές σειρές του καναλιού να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε.

Ωστόσο ο σταθμός του Αμαρουσίου αποφάσισε να διατηρήσει τις «Άγριες Μέλισσες» στο πρόγραμμα.

Με δεδομένο ότι στις 22:00 το βράδυ θα μεταδίδεται ο τρίτος αγώνας της ημέρας, η σειρά που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης θα ξεκινά στις 21:00 το βράδυ Θα υπάρχει έτσι μία εξωποδοσφαιρική σφήνα στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα του Euro θα υπάρχουν αγώνες στις 16:00 το μεσημέρι, στις 19:00 το απόγευμα και στις 22:00 το βράδυ. Οι ιθύνοντες του καναλιού εξέταζαν την εναλλακτική λύση του Μακεδονία TV ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται στον ορίζοντα.