ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: Η ΔΡΟΣΩ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ spoiler

 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: Η ΔΡΟΣΩ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ spoiler

Πληροφορίες θέλουν τη δεύτερη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες»  να έχει άρωμα από τα «Κόκκινα Φανάρια». Πληροφορίες λένε πως η Δρόσω φεύγει όπως είδαμε από το χωριό και θα βρεθεί να εκδίδεται στον Πειραιά.

Άγριες Μέλισσες»: Ο ρόλος της Δρόσως που διχάζει το κοινό - Τα ...Διάφορα spoilers που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες μας δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου.Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα ακόμη δυνατό spoiler, το οποίο, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και αφορά τη ζωή της Δρόσως κατά τη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς εποχής.

Άγριες Μέλισσες: Η «Δρόσω» ερωτεύεται παράφορα και δεν είναι ο ...Παρόλο που πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα σενάρια θέλουν τη δεύτερη σεζόν να έχει άρωμα από τα “Κόκκινα Φανάρια”, την εμβληματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη.Όπως αναφέρει το spoiler, η πλοκή θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι, αλλά θα εξελίσσεται και στην Τρούμπα, στον Πειραιά, τη δεκαετία του ’60.

Η μικρή αδελφή Σταμίρη θα είναι εξαφανισμένη και η Ελένη θα την ψάχνει, ωστόσο, η Δρόσω θα έχει καταλήξει σε καμπαρέ – οίκο ανοχής της Τρούμπας, όπου θα εκδίδεται.Υπενθυμίζεται, πως το εν λόγω spoiler δεν έχει επιβεβαιωθεί και οι πληροφορίες παραμένουν εικασίες, ενώ οι συντελεστές της σειράς τηρούν, προς το παρόν, σιγή ιχθύος για αυτή την ιστορία.