Άγριες Μέλισσες Καταιγιστικές εξελίξεις μέχρι και τα μέσα Ιουλίου.

Άγριες Μέλισσες Καταιγιστικές εξελίξεις μέχρι και τα μέσα Ιουλίου.

Λάμπρος και Ελένη θα είναι ξανά μαζί. Η Θεοδοσία ανακαλύπτει ένα γράμμα του Γιάννου.

Πολλά μαζεμένα spoilers “έδωσε” η εκπομπή το Πρωινό για την επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας στους τηλεθεατές όσα θα δούμε έως και τα μέσα Ιουλίου που σταματάει η σειρά του ΑΝΤ1 λόγω καλοκαιριού.

 Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που “μαρτυρούν” τη συνέχεια του σεναρίου είναι οι εξής:

Η Ασημίνα, τέσσερις μήνες μετά και με βεβαρημένη ψυχολογία, κάνει ένα μοιραίο λάθος. Βγαίνει το βράδυ από το σπίτι της, χωρίς να φοράει την ψεύτικη κοιλιά που δείχνει ότι είναι έγκυος. Καθώς περπατά, θα τη δει ένας άντρας που φτάνει στο Διαφάνι, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Μαυρουδή, τον σύζυγο της Βιολέτας.

Παράλληλα, η Ελένη και ο Λάμπρος θα είναι ξανά μαζί και θα ξεκινήσουν τη σχέση τους από την αρχή. Οι δυο τους θα ζουν τον έρωτά τους, ενώ ο Θωμάς θα πέσει ξανά στη μορφίνη.

Τέλος, το κυριότερο spoiler, αφορά τον φόνο του Σέργιου. Η Θεοδοσία θα ανακαλύψει ένα γράμμα του αδικοχαμένου Γιάννου, στο οποίο αναφέρει πως οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σεβαστό. Θέλοντας να εκδικηθεί την Ελένη, η Θεοδοσία θα την ενοχοποιήσει και η Λενιώ θα μπει στη φυλακή.

Επίσης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Μαρία Πετεβή, ή αλλιώς ο “Μελέτης” και η “Πηνελόπη”, μίλησαν στην εκπομπή για την απαγορευμένη αγάπη τους.

“Η Πηνελόπη όταν μάθει πως ο Μελέτης έιναι ξάδερφός της, θα τρελαθεί. Θα νιώσει ότι σκότωσε άνθρωπο. Θα δυστυχήσει πολύ και για το τι αμαρτία έκανε, αλλά και για το ότι το συγκεκριμένο εμπόδιο, η συγγένεια, δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Έρχονται πολύ ωραίες και δυνατές σκηνές, δεν θα το πιστεύετε”, δήλωσε η Μαρία Πετεβή.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  για να δεις τα videosΆγριες Μέλισσες - Spoilers: Όλοι μαθαίνουν ότι η Ελένη σκότωσε τον ...

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  για να δεις τα videos