Η γνωριμία με τους γονείς του άλλου μπορεί να είναι φοβιστική, ειδικά, αν τυχαίνει να είναι κυριολεκτικά βασιλιάδες! Ευτυχώς για τον πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται να έχει κερδίσει την καρδιά της μητέρας της Meghan Markle, Doria Ragland.

Η Daily Mail,  αναφέρει «ψιλοκουβεντούλα» του Χάρι με την πεθερά του, Ragland το Σαββατοκύριακο στο Invictus Games, το φιλανθρωπικό αθλητικό γεγονός στο Τορόντο, όπου η Markle έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις (συμπεριλαμβανομένου μίας- την περασμένη εβδομάδα). Σε μια στιγμή, η Ράγκλαντ «έβαλε το χέρι της στο στόμα καθώς του ψιθύριζε κάτι»,γράφει.

Ένας ερωτευμένος πρίγκιπας!

Ο πρίγκηπας Χάρι είχε επίσης απαθανατιστεί να φιλάει την Markle κατά την τελετή λήξης των αγώνων, σύμφωνα με την εφημερίδα Us Weekly.

Είναι καλό που  Harry και Ragland, (που είναι δασκάλα γιόγκα και κοινωνική λειτουργός) τα πάνε τόσο καλά, επειδή η Markle και η μητέρα της είναι πολύ κοντά. Η Daily Mail σημειώνει ότι το χαιδευτικό της Ragland για την κόρη της είναι «Λουλούδι» μου!

Σε ένα αφιέρωμα που γράφτηκε φέτος για το Glamour, η Markle αποκάλεσε τη μητέρα της «μια από τις δέκα γυναίκες που άλλαξαν τη ζωή της», γράφοντας:

«Η μαμά μου είναι εκπαιδευτής γιόγκα, αλλά και κοινωνική λειτουργός που εργάζεται ειδικά με την γηριατρική κοινότητα … εγώ  παρακολουθούσα αυτό το επίπεδο της διαρκούς ευαισθησίας στην φροντίδα των άλλων, αλλά ταυτόχρονα τη μητέρα μου που ήταν πάντα ελεύθερο πνεύμα.  Μπορούμε απλά να διασκεδάζουμε τόσο πολύ μαζί,και όμως, να βρω πάντα και τόση παρηγοριά στην υποστήριξη της. ¨όπως με την καλύτερη μου φίλη», λέει η Μέγκαν.