Προβλέψεις-Άρης στον Αιγόκερω από 16 Φεβρουαρίου ως 30 Μαρτίου 2020. 
Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 16 Φεβρουαρίου 2020 και στο περιβάλλον του εν λόγω ζωδίου, που είναι και το ζώδιο της έξαρσης του, η ενέργεια δεν σπαταλιέται άσκοπα, αντιθέτως είναι συγκεντρωμένη και διοχετεύεται πειθαρχημένα, συντονισμένα και οργανωμένα ορθά. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 30 Μαρτίου 2020.
Άρης… ο θεός του πολέμου, ο πλανήτης της ενεργητικότητας, της μαχητικότητας και της δράσης, μιας δράσης όμως χωρίς την αναγκαία προκαταρτική σκέψη. Αυτό συμβαίνει γιατί οι αναγκαιότητες και οι διαθέσεις της στιγμής είναι που καθορίζουν τις επιθυμίες μας, και φυσικά οι επιθυμίες μας προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα χρειάζονται δράση, που ωστόσο καθορίζεται από το ένστικτο. Αυτή είναι και η δόνηση του πλανήτη, που μας αναγκάζει να ανακαλύψουμε εντονότερα τον εαυτό μας μέσα από τις παρορμήσεις μας και τις ενστικτώδης δράσεις μας. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να σκεφτούμε ότι ο Άρης είναι κυβερνήτης του Κριού που περισσότερο από όλα τα ζώδια τονίζει την ανάγκη για ανεξαρτησία, όμως το πολικό ζώδιο του Κριού – δηλαδή αυτό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι του – είναι ο Ζυγός το κατεξοχήν ζώδιο της συντροφικότητας.
Μήπως τελικά ο μοναδικός τρόπος για να μάθουμε τον εαυτό μας είναι μέσα από το καθρέπτη των σχέσεων μας; μήπως τελικά μόνο τότε θα έχουμε πλήρη ελευθερία και θα ενεργούμε σωστά μιας και οι επιθυμίες μας θα τονίζονται από την ανάγκη μας για αυτοανακάλυψη και την προσωπική μας εξέλιξη; Αν σκεφτούμε ότι ο Άρης έχει έξαρση στον Αιγόκερω που είναι το ζώδιο των “κοινωνικών πρέπει” τότε θα συμφωνήσουμε με το παραπάνω καθώς μέσα από την επικοινωνία, το μοίρασμα και την κοινωνική αλληλεπίδραση θα μας δοθεί η ευκαιρία να ορίσουμε τον εαυτό μας.
                                                               Άρης στον Αιγόκερω

ΚΡΙΟΣ
Η Διέλευση του Άρη από τον δικό σας 10ο ηλιακό σπίτι, δηλαδή τον οίκο που συνδέεται με τις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες αλλά και την κοινωνική σας θέση καθώς και την αναγνώριση σας και την επαγγελματική σας πορεία, θα σας δώσει την απαιτούμενη βοήθεια που χρειάζεστε για να κάνετε πράξη κάποια σχέδια σας, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ή έχετε δική σας επιχείρηση ή ακόμα και αν απλά δουλεύετε ατομικά. Έχετε μια τρόπο τινά πλανητική βοήθεια με την οποία μπορείτε να κερδίσετε τις μάχες σας φτάνει φυσικά να εργαστείτε και εσείς στοχευμένα και πειθαρχημένα.

Το εγώ σας ψηλά και η φιλοδοξίες σας ακόμα ψηλότερα. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, και όχι άδικα, γιατί πραγματικά είστε αφενός έτοιμοι να τα “δώσετε” όλα και αφετέρου δεν έχετε πλέον κανέναν ανάγκη. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο επαγγελματικά είτε με την μορφή δικής επιχείρησης, είτε ακολουθώντας ένα νέο επαγγελματικό μονοπάτι. Θα κάνετε πραγματικά εντύπωση στους σωστούς ανθρώπους, ανάλογα πάντα με το τι θέλετε να πετύχετε αρκεί να μην προσπαθήσετε να προκαλέσετε κανέναν που λόγω θέσης μπορεί να σας βλάψει.
ΤΑΥΡΟΣ
Η διέλευση αυτή του Άρη στο 9ο σας ηλιακό σπίτι επηρεάζει τον τομέα της ανώτερης μόρφωσης, των φιλοσοφικών και πνευματικών σας αναζητήσεων, της ηθικής, των νόμων αλλά και των ταξιδιών. Κατά την περίοδο λοιπόν αυτή θα έχετε ένα έκδηλο ενθουσιασμό για την ζωή και μια διαρκή “πείνα” για μάθηση. Πολύ πιο τολμηροί από ότι συνήθως και δεδομένου του γεγονότος ότι είστε και γεμάτοι ενέργεια πετυχαίνετε αυτό που θέλετε, το οποίο στην ουσία είναι να επεκταθείτε, σε νοητικό επίπεδο, σε επαγγελματικό επίπεδο, σε προσωπικό επίπεδο κλπ. κάποιοι από εσάς ίσως καταφέρουν να κάνουν κάποιο μακρινό ταξίδι που σχεδίαζαν καιρό τώρα, κάποιοι άλλοι ίσως αποφασίσουν να επιστρέψουν στα θρανία και να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο ή πάρουν κάποια πιστοποίηση σπουδών την οποία χρειάζονται για την επαγγελματική τους καριέρα και κάποιοι ίσως ασχοληθούν με το να δίνουν πιστοποιήσεις σπουδών σαν καθηγητές.
Μεγάλη ωστόσο, είναι και η πιθανότητα να κερδηθεί μια δικαστική μάχη η να λάβετε θετικές ειδήσεις νομικού ενδιαφέροντος. Στον αντίποδα θα πρέπει να προσέξετε τυχόν κλήσεις ή ακόμα χειρότερα μπλεξίματα με δικαστήρια και καλό θα ήταν αν χρειαστεί να υπογράψετε κάποιο νομικό έγγραφο να προσέξετε τα «ψιλά» γράμματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην δική σας περίπτωση με την μετακίνηση αυτή του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω επηρεάζεται το 8ο σας ηλιακό σπίτι το οποίο συνδέεται με την λίμπιντο σας αλλά και τους φόβους σας, καθώς και με τις οικονομικές σας συνδιαλλαγές με τρίτους. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι Άρης βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που του είναι οικείο και αυτό δίνει μια επιπλέον ώθηση έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε συνειδητούς ή ακόμα και ασυνείδητους φόβους σας και με το τρόπο αυτό να μετασχηματίσετε ενέργειες με στόχο την δική σας αλλαγή και πρόοδο.
Θα έχετε ισχυρή επίδραση στους γύρω σας καθώς και μαγνητισμό, πράγμα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και να κάνετε τις σωστές συμμαχίες. Η λίμπιντο σας ανεβασμένη και η έκφραση σας μέσω της σεξουαλικής σας ενέργειας θα είναι έντονη. Στο προσκήνιο θέματα περιουσίας ή κληρονομικά αλλά ακόμα και χρήματα από διατροφές. Δώστε μόνο την απαραίτητη προσοχή σε εκκρεμότητες που έχετε με εφορία, τράπεζες και γενικά το δημόσιο και προσπαθήστε να πετύχετε ευνοϊκούς για σας όρους αλλά και διακανονισμούς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση του Άρη από το 7ο ηλιακό σας σπίτι θα σας αναγκάσει να διοχετεύσετε την ενέργεια σας για να επιλύσετε θέματα σχέσεων, εφόσον ο οίκος αυτός σχετίζεται με τον γάμο, τις σχέσεις σας αλλά και με την πνευματική σας εξέλιξη. Δώστε λοιπόν την απαραίτητη ενέργεια στο να χτίσετε σχέσεις και συμμαχίες και όχι στο να τις γκρεμίσετε διότι τρίτοι ενδέχεται να ανακατευτούν σε προσωπικά σας ζητήματα προκαλώντας προβλήματα αλλά και συγκρούσεις.
Ίσως λοιπόν έρθουν στα αυτιά σας πληροφορίες σχετικές με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει οι οποίες να σας προκαλέσουν αναταραχή, να σας αγγίξουν βαθιά και να σας ενοχλήσουν. Οι ειδήσεις αυτές μπορεί να αφορούν μια προσωπική ή διαπροσωπική σας σχέση. Σε κάθε ωστόσο περίπτωση, θα πρέπει να θυμάστε ότι οι εκρήξεις δεν βοηθάνε πουθενά και ότι οι κινήσεις στρατηγικής είναι για σας ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε τις προσωπικές σας μάχες. Δώστε προσοχή στην σχέση σας με το ταίρι σας διότι ίσως υπάρξουν τσακωμοί οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε χωρισμό. Για κάποιους άλλους από εσάς ίσως έχει έρθει η ώρα να περάσετε μια σχέση σας στο επόμενο στάδιο.
ΛΕΩΝ
Η παρουσία του Άρη στο 6ο ηλιακό σας σπίτι σας καλεί να ασχοληθείτε και να «σπαταλήσετε» την ενέργεια σας σε θέματα που αφορούν τις εργασιακές σας σχέσεις, είτε αυτές αφορούν στους συνάδελφους σας είτε αυτές αφορούν στον εργοδότη σας, στη καθημερινότητα σας, αλλά και στην σωματική σας υγεία. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η καθημερινότητα σας θα είναι πάρα πολύ πιεστική. Με την έννοια ότι δεν θα προλαβαίνετε να τελειώσετε ένα project και θα παρουσιάζεται αμέσως, αν όχι ταυτόχρονα, το επόμενο.
Θα δουλεύετε στη κυριολεξία χωρίς ανάσα. Επιπλέον μπορεί να υπάρχουν και διαφωνίες με συναδέλφους σας σχετικές με το μοίρασμα ευθυνών με αποτέλεσμα εσείς να αναλάβετε ακόμα μεγαλύτερα κομμάτια δουλειάς. Οι σχέσεις σας με τον εργοδότη σας ή με υψηλά ιστάμενους στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι τεταμένες λόγω των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν από μέρους σας διαφωνίες και απογοητεύσεις. Ακόμα πολύ σημαντικό είναι για σας να προσέχετε την υγεία σας γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί. Προσπαθήστε να τρέφεστε υγιεινά και να προσέχετε γιατί θα έχετε μια ροπή σε πυρετούς και λοιμώξεις αλλά και ατυχήματα, ειδικά αν χειρίζεστε στη δουλειά σας μηχανήματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Διέλευση αυτή του Άρη γίνεται στο 5ο ηλιακό σας σπίτι. Ο τομέας αυτός σχετίζεται με τα παιδιά σας, την γονιμότητα, την διασκέδαση σας, τη φήμη σας αλλά και τα φλερτ. Θα έχετε μια αφθονία θετικών συναισθημάτων που θα επιδρούν στην καθημερινότητα σας χρωματίζοντας την με δημιουργικότητα και χαρά. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια και ακόμα περισσότερη διάθεση να επεκταθείτε μέσα από πολλές δημιουργικές δραστηριότητες.
Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με τα παιδιά σας ή να εργαστείτε σε κάποιο χώρο που είτε έχει παιδιά ή με κάποιο τρόπο αφορά σε παιδιά. Ίσως όμως πιο απλά έρθετε σε επαφή με το παιδί που κρύβετε μέσα σας και την χαμένη σας παιδικότητα. Επιπλέον, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε και να σας φλερτάρουν καθώς θα είστε ιδιαίτερα μαγνητικοί και σαγηνευτικοί. Ακόμα, ίσως ασχοληθείτε πιο εντατικά με κάποιο χόμπι ή μπορεί να βρείτε μια δραστηριότητα που η ενασχόληση σας με αυτή να είναι μια εμπειρία απόλαυσης. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μην βάζετε όλη σας την ενέργεια στην διασκέδαση σας αμελώντας άλλους τομείς της ζωής σας.
ΖΥΓΟΣ
Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ο οποίος αντιπροσωπεύει την οικογένεια σας, τους γονείς σας, το σπίτι σας, το παρελθόν σας αλλά κυρίως την προσωπική καθώς και την εσωτερική σας ζωή, είναι αυτός που θα σας απασχολήσει με την κίνηση αυτή του Άρη. Όλη σας λοιπόν η ενέργεια θα στραφεί σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας και θα αναλάβετε πρόσθετες σχετικές με τα ως ζητήματα, ευθύνες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επενδύσετε στο σπίτι σας με την έννοια κάποιων επισκευών ή γενικά κάποιας ανακαίνισης. Ίσως μάλιστα ανοίξετε το δικό σας γραφείο.
Κάποιοι από εσάς ίσως ξεκινήσετε να εργάζεστε μέσα από το σπίτι σας με την έννοια κάποιας έξτρα εργασίας ή απλά φέρνοντας δουλειά σπίτι. Ωστόσο αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι την αντίθεση, που ίσως δημιουργηθεί, μεταξύ των οικογενειακών και των επαγγελματικών σας δεσμεύσεων διότι λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και συνθηκών θα αναγκαστείτε να ρίξετε το βάρος σας ή στον ένα ή στον άλλο τομέα με αποτέλεσμα να υπάρχουν γκρίνιες και δυσαρέσκειες. Επιπλέον να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά τα άτομα της οικογένειας σας διότι θα υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για προβλήματα και καβγάδες. Προσπαθήστε να είστε υποχωρητικοί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αφήνετε τα δικά σας θέλω απέξω ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Διέλευση του Άρη συμβαίνει στο δικό σας 3ο ηλιακό σπίτι, δηλαδή τον οίκο που συνδέεται με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, την λογική αλλά και την ευφυΐα σας, τον τρόπο που σκέφτεστε με την ικανότητα σας για μάθηση, τις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά και τα αδέλφια σας, τα ξαδέλφια σας και γενικά τον περίγυρο σας. Θα έχετε πολλές ιδέες τις οποίες θα θέλετε να κάνετε πραγματικότητα και για τον λόγο αυτό θα είστε σε μια διαρκή κίνηση. Προσοχή μόνο γιατί πρέπει να λειτουργήσετε στοχευμένα διότι για να μπορέσετε να «πουλήσετε» τις ιδέες σας θα πρέπει να διοχετεύσετε σωστά την ενέργεια σας και όχι να την διασκορπίσετε.
Συζητήσεις λοιπόν πολλές, και με πολλά και διαφορετικά άτομα, στις οποίες θα πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή γιατί μπορεί μέσα από αυτές να έχετε επιτυχίες καθώς θα αναγνωριστούν τα ταλέντα σας. Φυσικά θα ευνοηθούν ακόμα περισσότερο όσοι από εσάς εργάζεστε σε σχολεία, σε διαφημιστικές εταιρίες, marketing ή με ότι σχετίζεται με επικοινωνίες. Δώστε προσοχή στην τάση σας να επικοινωνείτε με λίγο παραπάνω εγωιστικό ή αλαζονικό στυλ γιατί δεν θα βοηθηθείτε ούτε από τις εντάσεις ούτε από τις συγκρούσεις. Επίσης προσέξτε λίγο παραπάνω τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας ή τα ξαδέλφια σας αλλά και τους γείτονες σας γιατί υπάρχει πιθανότητα παρεξηγήσεων και καβγάδων. Κάποιοι από εσάς ίσως επιτέλους να δείτε να προχωράνε νομικά θέματα που έχετε κοινά με συγγενείς σας. Δώστε, τέλος, την απαραίτητη προσοχή στην οδήγηση αλλά και στον χειρισμό μηχανημάτων προς αποφυγή ατυχημάτων.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση του Άρη από το 2ο ηλιακό σας σπίτι θα τονίσει την ανάγκη να διοχετεύσετε την ενέργεια σας για να επιλύσετε θέματα του συγκεκριμένου οίκου, δηλαδή θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τα υλικά σας αγαθά αλλά και τις προσωπικές σας αξίες. Η ενέργεια σας θα είναι διοχετευμένη λοιπόν στο πως να κερδίσετε χρήματα ή στο πως να αξιοποιήσετε στο έπακρο ότι ήδη κατέχετε με σκοπό να το ενισχύσετε. Πολύ πιθανό είναι να ασχοληθείτε με επενδύσεις ή ακόμα και να χρηματοδοτήσετε μια ιδέα που κάποιος άλλος έχει αλλά που στην οποία πιστεύετε πολύ.
Επιπλέον θα προσπαθήσετε να αποδείξετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους την αξία σας και αυτό θα γίνει θέτοντας και μένοντας εστιασμένοι σε στόχους και βάζοντας όλη σας την ενέργεια προκειμένου να τους πετύχετε. Πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν θα έχουν να κάνουν με θέματα ιδιοκτησίας ή γενικά οικονομικά για αυτό καλό θα ήταν, τουλάχιστον σε σχέση με τα οικονομικά σας, να αποφύγετε σπατάλες και παρορμητικές σχετικές κινήσεις. Επιπλέον προσπαθήστε, προκειμένου να μην χάσετε την ευτυχία σας, να ψάχνετε την επιβεβαίωση της προσωπικής σας αξίας μέσα από τους άλλους. Φυσικά λόγω της αυξημένης κτητικότητας σας μπορεί να κάνετε αγαπημένους σας ανθρώπους να ασφυκτιούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για εσάς η διέλευση του Άρη γίνεται στο 1ο οίκο σας που αφορά στην προσωπικότητα σας, στον χαρακτήρα σας, στην εμφάνιση σας και γενικά στο πως φαίνεστε στους άλλους ή ακόμα καλύτερα στο πως αντιλαμβάνεστε εσείς τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια των άλλων. Εσείς έχετε όλη την ψυχική ενέργεια αλλά και την πνευματική δύναμη που χρειάζεται για να επιτύχετε σε ότι στόχο βάλετε. Έχετε μεγάλη θέληση αλλά και ανάγκη να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας αλλά και η αξία σας. Νέοι στόχοι, καινούργια ξεκινήματα και εσείς είστε έτοιμοι να δουλέψετε ακόμα σκληρότερα, ακόμα περισσότερο πειθαρχημένα και εστιασμένα και να κερδίσετε. Δεν πρόκειται να αφήσετε κανένα και τίποτα να σταθεί στο δρόμο σας.
Ωστόσο προσπαθήστε να μην λειτουργείτε εγωιστικά και αλαζονικά σαν ένας τρόπον τινά «οδοστρωτήρας» συναισθημάτων και φροντίστε και λίγο τους αγαπημένους σας ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας. Επίσης για τους αδέσμευτους υπάρχουν πολλές πιθανότητες μιας νέας σχέσης καθώς ευνοείστε στα θέματα της αγάπης. Ακόμα μπορείτε να ξεκινήσετε κάποιου είδους γυμναστική όμως καλό θα ήταν να προσέξετε ατυχήματα λόγω βιασύνης.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε εσάς η διέλευση του Άρη συμβαίνει στο 12ο σας ηλιακό σπίτι που αφορά στις ψυχικές σας ικανότητες, στο παρασκήνιο, στους κρυφούς σας εχθρούς, τα μυστικά, την πνευματικότητα αλλά και το υποσυνείδητο. Για εσάς έχει έρθει η εποχή για να σταματήσετε να ενεργείτε σύμφωνα με ασυνείδητα πρότυπα συμπεριφοράς που έχετε και να κάνετε μια βουτιά στην ψυχή σας για να βρείτε τα προσωπικά σας μαργαριτάρια. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και κυρίως την διαίσθηση σας που θα σας οδηγήσει σε δρόμους πιο βατούς.
Εσωτερικές συγκρούσεις πάντα θα υπάρχουν και στην προκειμένη περίπτωση είναι και κάτι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η ενέργεια του πλανήτη απαιτεί εξωστρέφεια αλλά ο 12ος οίκος δεν ευνοεί για κάτι τέτοιο. Ίσως λοιπόν να αισθανθείτε ανησυχία και άγχος και μπορεί να θυμώνετε εύκολα χωρίς ωστόσο να μπορείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας με αποτέλεσμα όλη αυτή η ενέργεια να λειτουργεί προς τα μέσα δημιουργώντας ψυχική κούραση. Αποδεχτείτε τα σκοτάδια σας λοιπόν για να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με την φωτεινή σας πλευρά. Επίσης να θυμάστε ότι υπάρχει η πιθανότητα να σας συκοφαντήσουν ή να ανακαλύψετε κάποια ίντριγκα εναντίον σας.
ΙΧΘΥΣ
Η Διέλευση του Άρη από τον δικό σας 11ο ηλιακό σπίτι, δηλαδή τον οίκο που συνδέεται με τους στόχους σας, την ομαδικότητα, τους ομοϊδεάτες σας, τις φιλίες σας αλλά και τις αντιλήψεις σας θα σας δώσει όλη την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε έτσι ώστε να δραστηριοποιηθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες και να πετύχετε μέσα από συνεργασίες που έχετε ή ακόμα και να κυριαρχήσετε σε άλλους. Μπορεί να αναλάβετε την, τρόπον τινά, αρχηγία μιας ομάδας με σκοπό να την οδηγήσετε στην επιτυχία. Ίσως έχετε κάποια επιχειρηματική ιδέα η οποία να έχει σχέση με το διαδίκτυο ή να βοηθηθεί μέσα από αυτό.
Μπορεί μέσα από φιλικές σας επαφές να βρείτε την λύση σε ένα πρόβλημα που έχετε. Γενικά να θυμάστε ότι ο καλύτερος τρόπος την περίοδο αυτή για να πετύχετε τους στόχους σας είναι να εργαστείτε μαζί με μια ομάδα και όχι μόνοι σας. Επιπλέον με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να οργανώσετε τις σωστές συμμαχίες έτσι ώστε να προωθήσετε τα συμφέροντα σας. Επίσης, αυτή την περίοδο ίσως γνωρίσετε κάποια άτομα με τα οποία να μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες. Αυτό που πρέπει σίγουρα πάντως να προσέξετε είναι το γεγονός ότι θα έχετε τάσεις να φαίνεστε απόλυτοι και να απαιτείτε από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας με αποτέλεσμα διαφωνίες, κόντρες και τσακωμούς.
Αγγελική Βαλάντου