Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019
Το νέο έτος ξεκινάει, με τον Ερμή στην 23° του Τοξότη και στις 2/1/19, με την είσοδο του Άρη στον Κριό. Αυτό θα μας χαρίσει μια αισιοδοξία σε αυτή την φάση για το νέο έτος και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Δυστυχώς δεν αρκεί για πολύ αυτό, ήδη από τις 20/12, άρχισε η επιρροή τις Έκλειψης Ηλίου τις 6/1/19 στον Αιγόκερω, που θα μας δείξει τα δόντια της. Διάφορα γεγονότα μέσα στον Ιανουάριο σε συνδυασμό με την έκλειψη Σελήνης στις 21/1/19, θα μας αναδείξει το νέο έτος. Ιδιαίτερα η Έκλειψη τις 6/1/19,σε συνδυασμό με την σύνοδο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, θα προκαλέσει μια κατάσταση που θα μοιάζει σαν γυμνή γροθιά που προσκρούει πάνω σε μαχαίρι. Κάποιο συγκλονιστικό γεγονός θα σημειωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τώρα σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια που θα επηρεαστούν ιδιαιτέρως από την έκλειψη τις 6/1/19 θα είναι οι γεννηθείς:
Κριοί 27/3 -12/4, Καρκίνοι 1/7 – 13/7, Ζυγοί 1/10 – 15/10, Αιγόκεροι 31/12 – 11/1. Θετικά θα επηρεαστούν Ταύροι και Παρθένοι.
Τώρα τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την Έκλειψη Σελήνης τις 21/1/19, θα είναι οι γεννηθείς:
Ταύροι 21/4 – 28/4, Λέοντες 24/7 – 1/8, Σκορπιοί 24/10 – 1/11 και Υδροχόοι 21/1 – 29/1. Θετικά θα επηρεαστούν Κριοί και Τοξότες.
Όσον αφορά το βαρόμετρο για τα αισθηματικά αυτόν το μήνα, δεν πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως ερωτικό μήνα. Κυρίως κυριαρχεί η τετράγωνη λογική και αυτό εξαιτίας του Ήλιου, της Έκλειψης, του Ερμή, του Κρόνου και του Πλούτωνα στον ψυχρό Αιγόκερω. (Το ψυχρό δεν αναφέρεται σε ατομικό επίπεδο στους Αιγόκερους αλλά είναι όρος Αστρολογικός για την ιδιότητα του ζωδίου στο σύνολο.) Από τις 20/12/-30/1/19 η σεισμική δραστηριότητα θα είναι αυξημένη σε παγκόσμιο επίπεδο,όπως ακραία καιρικά φαινόμενα και πυρκαγιές.
1Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Η έκλειψη Ηλίου τις 6/1/19, στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα επηρεάσει άμεσα και θα φέρει ανακατατάξεις στα εργασιακά σας. Ίσως σε αυτή τη φάση λήξουν κάποιες συμφωνίες και σημειωθεί κάποια αλλαγή επαγγελματικής στέγης. Το αποτέλεσμα θα είναι να αλλάξουν άμεσα τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια. Πάντως δεν επρόκειτο για κάτι μη αναμενόμενο, υπήρξαν ενδείξεις εδώ και πολύ καιρό.

Ο Άρης από τις 2/1/19 στο ζώδιο σας, παρ’όλα αυτά θα σας οδηγήσει σε μια περίοδο, όπου θα καταφέρετε να πετύχετε αρκετούς στόχους. Θα είστε ιδιαιτέρως ενθουσιώδης και θα πιστεύετε απόλυτα στον εαυτό σας.Θα εισέλθετε σε μια εποχή που αν προσπαθήσει κάποιος να σας περιορίσει ή να αφαιρέσει έστω και λίγο από την ελευθερία σας θα επαναστατήσετε. Η παρορμητική σας συμπεριφορά ίσως απομακρύνει κάποια άτομα από κοντά σας αυτή την εποχή. Αυτό θα έχει άμεσα συνέπειες και επαγγελματικά βεβαίως.
Από τις 21/1/19 με την είσοδο του Ήλιου στον 11 οίκο σας θα έχετε την άμεση συμπαράσταση των φίλων σας. Αυτό θα αφορά πολλά ζητήματα από μια οικονομική ενίσχυση έως μια εργασιακή προώθηση. Η συναισθηματική ανταπόκριση των φίλων σας είναι κάτι πολύ σημαντικό και θα το εκτιμήσετε.
Αισθηματικά
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 8/1/19 μπαίνει ο ενθουσιασμός στην ζωή σας, διότι νέες γνωριμίες και άτομα μπαίνουν στην ζωή σας. Αυτό το διάστημα ίσως ταξιδέψετε για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικούς λόγους. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με άτομο που να κατακτήσει την καρδιά σας.
Η αισθηματική σας ζωή αλλάζει προς το ευχάριστο, όπου επίσης σε κοινωνικές εκδηλώσεις τα φλερτ και οι ερωτικές προτάσεις θα υπερισχύουν. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.
2Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Ο Άρης στον Κριό από τις 2/1/19, θα σας οδηγήσει ίσως σε κάποιες πρόσκαιρες δυσκολίες επαγγελματικά. Αυτό βεβαίως εξαρτάται και σε ποιόν τομέα ασχολείστε. Ίσως αν απασχολείστε σε κάποια επιχείρηση αντιμετωπίσετε κάποια πίεση λόγω φόρτο εργασίας.

Θα βρίσκεται και στην μέση ο παράγοντας του ανταγωνισμού. Επίσης θα επικρατεί και παρασκήνιο. Ίσως θα παιχτούν πίσω από τις πλάτες σας πολλά παιχνίδια προώθησης συναδέλφων σας. Ίσως διαπιστώσετε και κάποια εχθρική στάση απέναντι σας από ορισμένους συναδέλφους. Αλλά, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην εκνευρίζεστε. Πρόκειται για κάτι πρόσκαιρο.
Με την Έκλειψη Ηλίου στις 6/1/19, ίσως πάρετε κάποια είδηση που θα μετατρέψει το πρόγραμμα σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε κάποιες καθοριστικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Μια δικαστική απόφαση ίσως παίξει αντίστοιχα το ρόλο της και πάρει θετική τροπή. Στις 21/1 η Έκλειψη Σελήνης θα επηρεάσει τον τομέα της οικογένειας και της οικίας σας. Υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε σε τροχιά σύγκρουσης με την οικογένεια σας.
Αισθηματικά
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 8/1/19, η σχέση σας με τον σύντροφο σας βελτιώνεται. Το σεξουαλικό σας πάθος αναζωπυρώνεται και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι. Επίσης αυτό το διάστημα τα οικονομικά του συντρόφου σας βελτιώνονται σημαντικά.
Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να επισημοποιήσουν πολλοί Ταύροι την σχέση τους. Όσον αφορά τους ελεύθερους Ταύρους, ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνιση του, αποκαλύπτοντας σας το πάθος του για εσάς.
3Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Ο Άρης στον Κριό από τις 2/1/19, θα επηρεάσει τον επαγγελματικό τομέα σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Θα είναι μια εποχή όπου με την βοήθεια του κοινωνικού σας περίγυρου θα ανακτήσετε έδαφος στον επαγγελματικό σας τομέα. Με την βοήθεια φίλων η μάλλον καλύτερα την παρέμβαση τους, θα πραγματοποιηθούν κάποια φιλόδοξα σας σχέδια.

Θα επηρεαστούν προς το θετικότερο οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας με αποτέλεσμα η προαγωγή, η αύξηση μισθού ή και το μπόνους να μην καθυστερήσει. Η Έκλειψη Ηλίου όμως στις 6/1/19 στον Αιγόκερω ίσως θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Αυτά θα αφορούν κυρίως εκκρεμότητες που θα σχετίζονται με το παρελθόν σας που πιθανόν να επανέλθουν τώρα.
Να είστε προσεκτικοί σε θέματα κληρονομικά που αφορά και τρίτους. Με την Έκλειψη Σελήνης στις 21/1/19, θα πρέπει να αποφύγετε να ρυθμίζετε ζητήματα γραφειοκρατικής φύσεως, διότι θα περιπλέξουν περισσότερο. Με τον Δία στον 7 οίκο σας οι γεννηθείς του δεύτερου δεκαημέρου, θα έρθουν σε επαφή μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων με άτομα κύρους και επιρροής. Προσοχή μην είστε υπερβολικά αυθόρμητοι και διαχυτικοί με τις νέες γνωριμίες, ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Αισθηματικά
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 8/1/19 ευνοούνται όλες οι μορφές σχέσεων και επαφών. Θα έρθετε πιο κοντά σε άτομα με τα οποία έχετε ψυχρανθεί, ιδιαίτερα αν αφορά ερωτικό σύντροφο. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε την σιγουριά να αφεθείτε και να δώσετε όλη την αγάπη και σημασία στον σύντροφο σας.
Αν είστε ελεύθεροι Δίδυμοι αυτό το διάστημα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας επισκεφτεί ο Θεός έρωτας.Τα φλερτ θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς και οι ερωτικές εξομολογήσεις. Το σύνθημα, διασκεδάστε και περάστε καλά.
4Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Με την είσοδο του Άρη στις 2/1/19, οι φιλοδοξίες σας κυρίως και οι προτεραιότητες σας, θα αφορούν τα επαγγελματικά. Να γνωρίζετε όμως ό τι αυτό το διάστημα θα διακατέχεστε από ένα ανεξάρτητο πνεύμα. Αυτό Θα μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια και όνειρα.

Παρ’όλα αυτά θα έχετε καινοτόμα διάθεση όταν προσεγγίζεται τα εργασιακά σας ζητήματα και αυτό θα είναι προς όφελος σας. Πάντως με την Αφροδίτη από τις 8/1/19, θα έχετε μια μεγάλη υποστήριξη στον εργασιακό σας χώρο. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς, με πολύ θετικό αποτέλεσμα. Η έκλειψη του Ηλίου στις 6/1/19, θα δοκιμάσει τον τομέα των συνεργασιών σας κυρίως. Όσον αφορά θέματα επαγγελματικής συνεργασίας θα πάρετε ριζικές αποφάσεις.
Ίσως ήρθε η ώρα να δοθεί ένα τέλος σε μια μακρόχρονη επαγγελματική σχέση αν είστε επιχειρηματίας ή αυτο-απασχολούμενος. Η Έκλειψη Σελήνης στις 21/1/19, θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα,ίσως θα πρέπει να προχωρήσετε σε έναν νέο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας δυσχερειών.
Αισθηματικά
Με την Αφροδίτη σας στο Τοξότη από τις 8/1/19, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μιας ερωτικής γνωριμίας. Αυτή η γνωριμία πολύ πιθανόν να εκτυλιχτεί στον εργασιακό σας χώρο. Από αυτό το γεγονός θα βγείτε ιδιαιτέρως κερδισμένος διότι θα έχετε μεγάλη στήριξη. Για κάποιο διάστημα αυτή η επαφή θα έχει κρυφό και μυστικό χαρακτήρα προς αποφυγή κακόβουλων σχολίων. Αλλά αναμένετε μέσα στο έτος να πάρει σοβαρή μορφή.
Ένα ταξιδάκι ή μια μετακίνηση σε κοντινό προορισμό ίσως βοηθήσει την σχέση να εξελιχθεί. Για τους υπόλοιπους δεσμευμένους Καρκίνους ένα μικροπρόβλημα υγείας του συντρόφου σας, θα σας κάνει πρόσκαιρα να ανησυχήσετε.
5Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω στις 6/1/19, σας υποβάλλει αυτή την περίοδο σε μια κινητικότητα. Να είστε προετοιμασμένοι για μια περίοδο με έντονο φόρτο εργασίας. Ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι αρκετά περιορισμένος και θα είστε αρκετά στρεσαρισμένοι.

Εκτός από τα εργασιακά σας θέματα είναι περίοδος που πρέπει να κλείσετε και κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Είναι επίσης μια φάση που θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και για τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με κάποια ζητήματα υγείας που σας απασχολούν. Η Έκλειψη Σελήνης στις 21/1/19 στο ζώδιο σας,θα επηρεάσει τις επαγγελματικές και αισθηματικές σας υποθέσεις. Ίσως διανύσετε μια δυσχέρεια αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά όπου μπορεί να σας ζητηθεί να διαλυθεί μια εργασιακή σχέση που είχατε. Θα είναι μια φάση όπου θα πρέπει να λάβετε αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Με τον Άρη στον Κριό από τις 2/1/19 ο νους σας θα είναι ιδιαιτέρως δραστήριος και ανοιχτόμυαλος. Αυτό το διάστημα θα έρχεστε σε επαφή με άτομα που ζουν σε κάποια απόσταση από εσάς ή στο εξωτερικό. Με αυτά τα άτομα θα μοιράζετε κοινές ιδεολογικές πεποιθήσεις.
Αισθηματικά
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 8/1/19, η διασκέδαση και ο έρωτας θα έχουν τον τελευταίο λόγο. Αυτήν την εποχή ο κύκλος γνωριμιών θα διευρυνθεί, κυρίως ο ερωτικός. Θα είναι πλέον στο χέρι σας τι θα επιλέξετε, διότι οι γνωριμίες θα είναι πολλές όπως και οι προτάσεις.
Αυτό το διάστημα όμως σε συνδυασμό με τις εκλείψεις δεν θα μπορεί να εγγυηθεί μια σχέση μεγάλης διάρκειας. Παρ’όλα αυτά η αυτοπεποίθηση σας και η ψυχολογία σας βοηθάει να έλκετε κοντά σας ανθρώπους και να έχετε κατακτήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας.
6Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 6/1/19,τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε μια τάξη.Αυτό το διάστημα θα είστε πιο αντικειμενικοί και θα βλέπετε τα πράγματα με τετράγωνη λογική που θα αποδίδει επιτυχώς.Θα διακρίνετε τους κινδύνους και θα ξεχωρίζετε εχθρούς από συμμάχους.

Στην εργασία σας θα είστε ιδιαιτέρως αποδοτικοί, τόσο που θα χαροποιήσει τους ανωτέρους σας και θα θεωρήστε αναντικατάστατοι.Τα νέα δεδομένα βεβαίως θα σας αναπτερώσουν και θα σας ευνοήσουν οικονομικά.Παρ’όλα αυτά πέρα από τα επαγγελματικά με την είσοδο του Άρη στον Κριό από τις 2/1/19, η ψυχική σας διάθεση θα διακρίνεται από μια αστάθεια. Θα διακατέχεστε από εσωτερικές συγκρούσεις διότι δεν θα μπορείτε να εκφράζετε τον θυμό σας.
Θα είστε ιδιαίτερα κυκλοθυμικοί με τους άλλους. Από τις 21/1/19 με την Έκλειψη Σελήνης θα απαλλαγείτε από κάποια άγχη και ψυχικές μεταπτώσεις.
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8/1/19, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελίξετε έναν δεσμό. Πολλοί Παρθένοι μετά από μακροχρόνια σχέση ίσως αποφασίσουν να την επισημοποιήσουν.Η επισημοποιήση δεν είναι απαραίτητο να είναι υπό μορφή ενός αρραβώνα, ή συμφώνου,ή και γάμου. Πιο πολύ θα έχει την κατεύθυνση της συμβίωσης υπό μορφής μιας συγκατοίκησης.
Πολλοί Παρθένοι υπό γάμο και όχι μόνο συνειδητά και μη, ίσως αποκτήσουν κάποιον απόγονο με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η οικογένεια.Όσον αφορά τους ελεύθερους Παρθένους, αυτό το διάστημα θα προτιμήσουν την μοναξιά.
7Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Με την είσοδο του Άρη στον Κριό στις 2/1/19, θα επηρεαστούν οι σχέσεις του < εγώ> σας με τους άλλους στα επαγγελματικά.Η επαγγελματική σας καριέρα θα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή αυτή την φάση σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Αιγόκερω από τις 6/1/19. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με συγκρούσεις που σας προκαλούν κάποιοι συνεργάτες ή συνάδελφοι σας.

Ο ανταγωνισμός θα φτάσει στα άκρα και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και ετοιμοπόλεμοι. Μην ανησυχείτε βεβαίως διότι θα υπάρχουν και οι σύμμαχοι σας που θα σας στηρίξουν. Αλλά ως Ζυγός το ζώδιο της διπλωματίας σύντομα θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6/1/19 θα επηρεάσει ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας. Ένα γεγονός πάντως συγκλονιστικό πάνω σε αυτό τον τομέα θα σας επηρεάσει και θα σας κάνει να ανασυντάξετε της δυνάμεις σας. Μάλλον θα πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση αλλά θα βγείτε δυναμωμένος από αυτή.
Η Σεληνιακή Έκλειψη τις 21/1/19 στο Ζώδιο του Λέοντα θα σας οδηγήσει να διακόψετε απο κάποιο κύκλο γνωριμιών ή θα θελήσετε να ανατρέψετε κάποια μελλοντικά σας σχέδια.
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8/1/19, θα σας δώσει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Θα είστε ιδιαιτέρως δημοφιλής και πολλοί θα σας ζητούν την συντροφιά σας.
Στις κοινωνικές εκδηλώσεις θα είστε το επίκεντρο της παρέας και τα φλερτ θα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην επικοινωνία σας. Αλλά μέσα σε αυτό το πλαίσιο ένα άτομο θα κινεί την περιέργεια σας και το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό είχε πέσει στην αντίληψη σας και πιστεύετε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το προσεγγίσετε.
8Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Με την είσοδο του Άρη στον Κριό από τις 2/1/19, θα επηρεαστεί κυρίως ο εργασιακός σας τομέας. Θα αναλάβετε να φέρετε εις πέρας μια ομαδική εργασία, αλλά τελικά δεν θα δεχτείτε παρατηρήσεις και υποδείξεις πάνω στην δουλειά. Θα νιώθετε βεβαίως μια νευρικότητα αυτό το διάστημα και να είστε προσεκτικοί στην κριτικοί που κάνετε προς τους συναδέλφους σας.

Η συμβουλή των άστρων είναι να είστε πιο φιλική και συνεργάσιμοι και έτσι θα αποδίδεται περισσότερο. Στις 6/1/19 με την έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σημαντικές, που αφορούν ζητήματα οικογενειακής περιουσίας. Η καθημερινότητα σας αυτό το διάστημα θα είναι περίπλοκη και θα ήταν καλό να αναβάλλετε ζητήματα επίλυσης γραφειοκρατικών ζητημάτων.
Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 21/1/19 στον Λέοντα θα επηρεάσει εκ νέου το επαγγελματικό σας πεδίο.Θα είναι μια εποχή όπου θα επαναπροσδιοριστούν οι επαγγελματικές σας σχέσεις με τους ανωτέρους σας. Θα καταβάλλετε αρκετές προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους σας εργασιακά αυτή την φάση. Η απόδοση σας θα επιβραβευτεί σε κάποια στιγμή,αλλά όχι τώρα. Σημαντική προτεραιότητα αυτή την εποχή θα έχουν οι φιλίες σας και ο κοινωνικός σας περίγυρος.
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8/1/19,θα σας φέρει πιο κοντά σε άτομα που επιζητείτε.Αυτή την εποχή,πολύ πιθανόν να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά ερωτικά με κάποιο άτομο που θεωρούσατε από δύσκολο έως ακατόρθωτο.Αυτή η περίπτωση σας έχει γίνει απωθημένο εδώ και πολύ καιρό και τώρα γίνετε πραγματικότητα.
Όσον αφορά τους δεσμευμένους Σκορπιούς,θα επικρατήσει μια τάση κτητικότητας προς τον σύντροφο τους.Δείξτε υποχωρητικοί και διπλωμάτες διότι μπορεί να προκύψουν σοβαρά προβλήματα.
9Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Η Έκλειψη Ηλίου στις 6/1/19 στον Αιγόκερω,θα έχει επίδραση κυρίως στα οικονομικά σας.Ίσως σε αυτή την φάση δεχτείτε την πίεση της Έκλειψης σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη σας περιουσία. Ίσως δείτε ότι το εισόδημα σας να είναι μειωμένο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες,και αυτό να σας αναστατώσει.

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό από τις 2/1/19, θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες επαγγελματικά. Είναι μια περίοδο όπου θα έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας,και θα σας προταθεί να συμμετέχετε σε ένα νέο εγχείρημα. Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε κάποια μετακίνηση ή κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Το ενδεχόμενο για μια νέα πρόταση αλλαγής επαγγελματικής στέγης δεν συνιστάται σε αυτή την φάση,λόγω των εκλείψεων.
Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα στις 21/1/19, θα επηρεάσει γενικώς τις πεποιθήσεις σας, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αλλάζετε αντιλήψεις για ιδεολογικά ζητήματα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό αυτή την περίοδο δεν θα είναι κάτι ασυνήθιστο, όπως και οι συχνές κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου το επίκεντρο της παρέας θα είστε εσείς.
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 8/1/19 θα σας χαρίσει ανεβασμένη διάθεση και αρκετά μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά θα σας κάνουν ιδιαιτέρως ερωτικό και αγαπητό και όλοι θα αναζητούν τον έρωτα σας και την παρέα σας.Τα φλερτ και ο έρωτας θα αποτελούν την καθημερινότητα σας, διότι θα εκπέμπετε έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό.
Για ένα να είστε σίγουροι πάντως, εσείς θα κερδίζετε τις εντυπώσεις μέσα στο πλήθος, γι’αυτό πρέπει να προετοιμαστείτε. Αν είστε δεσμευμένοι Τοξότες τότε θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας.Θα αναζωπυρωθεί ο έρωτας με τον σύντροφο σας και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.
10Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Η Έκλειψη Ηλίου στις 6/1/19 στο Ζώδιο σας, θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια δυσάρεστη περίοδο για την ζωή σας. Ίσως αυτή την περίοδο λήξουν κάποιες συνεργασίες με πρόσωπο του εργασιακού σας περιβάλλον ή επαγγελματικές συμφωνίες. Θα είναι αρκετά εκτεταμένες η αλλαγές στον επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά όχι με διάρκεια. Γι’αυτό μην ανησυχείτε, θα επέλθει σύντομα η ομαλότητα και η ρουτίνα. Θα υπάρξει η προοπτική για ένα νέο γερό ξεκίνημα.

Από τις 21/1/19 με τον Ήλιο στον Υδροχόο θα ευνοηθούν νέες συμφωνίες και συμβόλαια στο παρασκήνιο. Με την κρυφή βοήθεια συμμάχων συναδέλφων και ανωτέρων σας θα αναδειχθείτε μέσα στο επαγγελματικό πεδίο σας. Η Έκλειψη Σελήνης της 21/1/19 στον Λέοντα θα επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση και τις οικονομικές σας συναλλαγές προς τρίτους. Είναι μια περίοδος που πρέπει να εστιάσετε σε ζητήματα που αφορούν οφειλές σας,προς τρίτους και να κλείσει αυτό το κεφάλαιο.
Αυτό το διάστημα ίσως παρατηρήσετε μια ψυχική υπερδιέγερση ή υπέρ-κινητικότητα. Αν είσαστε σε μακροχρόνια σχέση θα αποκαλυφθούν πράγματα και καταστάσεις για τον σύντροφο σας που ίσως δεν γνωρίζατε.
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8/1/19, θα σας βοηθήσει να έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση. Είναι μια εποχή όπου θα αισθάνεστε την ανάγκη να αποσυρθείτε από το κοινωνικό σας περίγυρο. Θα έχετε ανάγκη για ηρεμία και ξεκούραση. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας θα έχετε μια θετική εξέλιξη με άτομο από το παρελθόν.
Πρόκειται για μια περίπτωση από το ερωτικό σας παρελθόν, που μάλλον είχε μείνει στην μέση και δεν υπήρξε εξέλιξη για μεγάλο διάστημα. Ίσως ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθεί ή να επισημοποιηθεί η σχέση. Η διάθεση σας για σεξουαλική δραστηριότητα θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη σε αυτή την φάση, αρκεί να υπάρχει αντίστοιχη ανταπόκριση από τον σύντροφο σας.
11Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Με τον Δία σύμμαχο, σε συνδυασμό με τον Άρη στον Κριό από τις 2/1/19,θα ευνοηθείτε επαγγελματικά. Θα είναι ένα διάστημα,όπου οι ευκαιρίες να αναδειχθείτε επαγγελματικά θα είναι πολλές. Θα σας δοθούν πολλές πρωτοβουλίες να αναλάβετε διάφορα εγχειρήματα. Όλα αυτά θα τα διεκπεραιώσετε με μεγάλη επιτυχία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο σας στον επαγγελματικό σας πεδίο, όχι μόνο ιεραρχικά αλλά και υλικά.

Μην αφήνετε τέτοιες ευκαιρίες να σας ξεφύγουν δεν συμβαίνουν συχνά. Τώρα όσον αφορά την Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω στις 6/1/19, θα σας βρει σε ένα στάδιο,όπου προσπαθείτε να ξεπεράσετε το δυσάρεστο παρελθόν. Θέλετε να ξεπεράσετε το παρελθόν που σας κρατάει πίσω και σας δοκίμασε με τον χειρότερο τρόπο. Επιπλέον αυτό το διάστημα έχετε φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα που σας στρεσάρει αρκετά.
Επιπλέον από τις 2/1/19 με την είσοδο του Άρη στον 11οίκο σας, η πνευματική σας περιέργεια θα είναι αυξημένη. Αυτή την εποχή θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Σε διάφορες συζητήσεις θα προβάλλετε δυναμικά επιχειρήματα και άλλες φορές θα γίνετε ανυποχώρητοι αν οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί σας.
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8/1/19, θα σας υπενθυμίσει,ό τι ήρθε επιτέλους η εποχή όπου πρέπει να περάσετε καλά. Με την βοήθεια των φίλων σας θα έρθετε σε επαφή με άτομο,που θα προκαλέσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Επίσης θα είναι μια εποχή όπου θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η σχέση σας με τον σύντροφο σας. Ίσως υπάρξει η απαίτηση για περαιτέρω δέσμευση και επισημοποίηση,είτε θα σας απαιτηθεί περισσότερη ελευθερία.
Ίσως όλη αυτή η κατάσταση με τα θέματα της προσωπικής σας ζωής, σας αγχώσουν. Μην αφήνετε να περάσει στους υπόλοιπους τομείς διότι τα επαγγελματικά σας δεν πρέπει να επηρεαστούν. Δείξτε διπλωματία και υποχωρητικότητα μην προχωράτε σε καυγάδες.
12Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει κυρίως τον κοινωνικό σας τομέα στις 6/1/19. Τώρα όσον αφορά τις κοινωνικές σας επαφές και ιδιαίτερα τους φίλους σας ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεων. Μία δυσάρεστη αποκάλυψη για κάποιον φίλο σας σε σχέση με εσάς θα σας δυσαρεστήσει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να διακόψετε τις σχέσεις μαζί του.

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό από τις 2/1/19, θα έχετε εύνοια σε θέματα οικονομικά. Ίσως θα έχετε κάποιες πρωτότυπες ιδέες να αυξήσετε το εισόδημα σας, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο τρίτο πρόσωπο να σας βοηθήσει σε αυτό. Προσοχή αυτό το διάστημα στην υπογραφή συμβολαίων και εγγράφων με οικονομικό υπόβαθρο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Η Έκλειψη Σελήνης τις 21/1/19 στον Λέοντα,θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ίσως έχει αρχίσει να κλείνει ένας κύκλος στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο που βρίσκεστε όσον αφορά τις αρμοδιότητες σας. Πολύ πιθανόν να σας προταθεί κάτι καινούργιο σε διαφορετικό τομέα,όπου αρχικά θα έχετε τις αμφιβολίες σας. Πάντως οι αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα είναι αναπόφευκτες. Υπάρχει περίπτωση να σας απασχολήσει αυτό το διάστημα ένα θέμα υγείας.
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8/1/19, θα επηρεάσει τα προσωπικά σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, μια γνωριμία ίσως προκύψει στον εργασιακό σας χώρο και θα ενθουσιαστείτε. Το άτομο αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρως στην προσπάθεια σας για επαγγελματική αναγνώριση και με το παραπάνω.
Όσον αφορά τους δεσμευμένους τα πράγματα διαφέρουν. Ίσως πιστεύετε ότι ο σύντροφος σας και τα παιδιά σας, σας καταπιέζουν και δεν μπορείτε να εκφραστείτε. Αυτό θα γίνει ιδιαιτέρως αισθητό στις 21/1/19, με την Έκλειψη της Σελήνης.

Ζώδια και Σεξ | Το σεξ πάνω από τον έρωτα