Αυτά είναι τα αρώματα με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο το 2019!

Μια σχέση που επικρατεί και γίνεται όλο και πιο έντονη παγκοσμίως είναι αυτή με τα αρώματα που συνεχώς κερδίζει έδαφος στη συνείδηση των καταναλωτών , δήλωσε η Dora Baghriche, αρωματοποιός στο Firmenich, τον οίκο στων δημιουργιών αρώματος που προσφέρει πολλές μεγάλες μάρκες όπως οι Armani, Jean-Paul Gaultier και Dolce & Gabbana. Και τα στατιστικά στοιχεία το αποδεικνύουν. Σύμφωνα με πρόσφατους υπολογισμούς, ο τζίρος της παγκόσμιας αγοράς αρωμάτων είναι 34,4 δισ. Δολάρια και αναμένεται να φτάσει τα 64,4 δισ. Δολάρια το 2023!

Τα αρώματα μας ταξιδεύουν, στον κόσμο και άραγε συνυπολογίζοντας τις πολιτισμικές αποχρώσεις, είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο άρωμα παγκοσμίως;

Οι συνήθειες αγοράς αρωμάτων ποικίλλουν σημαντικά από τη μια χώρα στην άλλη. Σύμφωνα με την Euromonitor, οι καταναλωτές στη Δυτική Ευρώπη είναι οι μεγαλύτεροι αγοραστές αρωμάτων – αυτοί που ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος – ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το μεγαλύτερο έθνος καταναλωτών αρωμάτων και ακολουθεί η Βραζιλία.

Αυτά είναι τα αρώματα με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο το 2019!

Vanille 44, Le Labo
Sur l’Herbe, L’Artisan Parfumeur
Impression Rose Oil Isparta, Ostens
Wild Flowers & Weeds, Jo Malone