Ξέρουμε ότι είναι νωρίς, αλλά αφήνουμε, ήδη, το μυαλό μας να παρασυρθεί στην περίοδο των διακοπών και φυσικά πολλές γιορτές μας περιμένουν στο ελληνικό εορτολόγιο ! Ευκαιρία και για να έχει μια παραπάνω δικαιολογία η βόλτα μας στις βιτρίνες! Άσε που έχουμε και περισσότερο χρόνο να αναζητούσουμε τα προιόντα online αν δεν είσαι της «περιπατητικής»

Ευτυχώς, η Reese Witherspoon (γνωστή tastemaker, παραγωγός, ηθοποιός, μαμά και υποστηρικτής των δικαιωμάτων των γυναικών) σκέφτηκε το ίδιο και μας προτείνει δώρα λαμπερά και χρηστικά για όλους! Η ίδια αντιπροσωπεύει τη φίρμα Crate & Barrel κι επέλεξε από αυτήν τα πιο αγαπημένα της, αλλά εμείς μπορούμε να κρατήσουμε τις ιδέες και να προσαρμόσουμε το κόστος.

Εξάλλου βρίσκεις πλέον τα πάντα και για όλα τα βαλάντια!  Το καλύτερο από ολα? Είναι προσιτά και κομψά!

Δες τί διάλεξε!

«Ο καθένας που αγαπά τα γλυκά ή τα κεράσματα χρειάζεται μια ωραία παρουσίαση ! λέει η Witherspoon.

Κρατήστε όλα τα μπουκάλια σας ευπαρουσίαστα και τακτοποιημένα και καλή διασκέδαση!

«Στην Ελλάδα βάζουμε πάγο ακόμη και στο κρασί! Χρήσιμο και δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας ακόμη και σε μια βραδιά με μεζεδάκια!

Για εσάς που σας αρέσει να κλέβετε μια μπουκίτσα και για φίλους με τις ίδιες αδυναμίες!

Αυτό το παιχνίδι (ή ένα σκάκι ή ένα οποιοδήποτε παιχνίδι που αγαπούν οι φίλοι σας), σε μια προσεγμένη κατασκευή, όχι μόνο μπορεί να είναι διασκεδαστικό για την παρέα, αλλά και ένα υπέροχο ντεκόρ στο σαλόνι!