Όποιος δήλωσε πως τέλειωσαν οι πιθανότητες για παιδί, καλύτερα να κρατήσει μεγαλύτερο καλάθι, που να χωράει και μωρό, αφού έμβρυο ξεπάγωσε και γεννήθηκε μετά από είκοσι πέντε χρόνια! Σύμφωνα με το CNN, το έμβρυο είναι το πιο μακροχρόνια κατεψυγμένο, στα παγκόσμια χρονικά που οδήγησε σε επιτυχή γέννηση!
Η Emma Wren Gibson γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017 στο Τενεσί, με βάρος 6 κιλά! Είναι αποτέλεσμα ενός εμβρύου που είχε παγώσει στις 14 Οκτωβρίου 1992 και παραδόθηκε από τον Dr. Jeffrey Keenan, ιατρικό διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Δωρεάς Έμβρυων. Ο Carol Sommerfelt, διευθυντής εργαστηρίου εμβρυολογίας στο κέντρο, ήταν υπεύθυνος για να αποψύξει το έμβρυο στις 13 Μαρτίου.

«Απλά ήθελα ένα μωρό. Δεν με νοιάζει αν είναι παγκόσμιο ρεκόρ ή όχι «, εξήγησε η Τίνα, τώρα 26 ετών, στο CNN. «Συνειδητοποιείτε ότι είμαι μόνο 25; Αυτό το έμβρυο και εγώ θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι φίλοι!»

Ο σύζυγός της Benjamin, πάσχει από κυστική ίνωση, η οποία συχνά οδηγεί σε στειρότητα. Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πολλές φορές και είχαν εξοικειωθεί με το γεγονός ότι θα υιοθετούσαν μάλιστα παιδιά! Πήραν την ιδέα για υιοθέτηση εμβρύου από τον πατέρα της Τίνας, ο οποίος είχε δει μια ιστορία στις ειδήσεις. «Σκέφτηκα: «αυτό είναι ωραίο, μπαμπά, αλλά δεν μας ενδιαφέρει», λέει γελώντας τώρα η Τίνα!
«Τον περασμένο Αύγουστο όμως, ήρθα σπίτι μια μέρα, κοίταξα τον Μπέντζαμιν και είπα: «Νομίζω ότι πρέπει να υποβάλουμε αίτηση για υιοθέτηση εμβρύου». «Σε μια παρότρυνση της στιγμής, συμπληρώσαμε μια αίτηση και την υποβάλαμε εκείνη τη νύχτα.»
«Ακόμα κι αν δεν είναι παγκόσμιο ρεκόρ, είναι το παλαιότερο κατεψυγμένο έμβρυο που έχει καταγραφεί και αυτό κάνει την Emma πολύ ξεχωριστή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την βλέπουμε να μεγαλώνει» !

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here