Βάσια Παναγοπούλου: Για ποιο λόγο εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στο Τατουάζ!

Oι εξελίξεις στο Τατουάζ είναι καταιγιστικές και όσο πλησιάζει η σειρά προς  το τέλος της θα γίνουν ακόμα περισσότερα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Η Βάσια Παναγοπούλου που υποδύεται την μητέρα του δυναμικού ρεπόρτερ Νικόλα Ρουμπέση, (Ανδρέας Γεωργίου) εμφανίστηκε ξανά μετά από λίγο καιρό στα τελευταία επεισόδια αλλά ήταν αρκετά διαφορετική!

Συγκεκριμένα η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε σχεδόν αμακιγιάριστη και κυρίως στα μάτια της, κάτι που προξένησε την περιέργεια των τηλεθεατών που έσπευσαν να το σχολιάσουν και να την ρωτήσουν τι έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά στην εμφάνισή της ήταν εμφανής αφού η ηθοποιός γενικά αγαπάει το έντονο, smokie μακιγιάζ στα μάτια  της!

Την εξήγηση την έδωσε η ίδια η Βάσια Παναγοπούλου, γράφοντας: «Πολλοί σχολιάσατε το χθεσινό επεισόδιο και το γεγονός ότι εμφανιστηκα τελείως άβαφη.. ήταν οδηγία του Ανδρέα @georgiou82 . Πιστεύω ότι στην τηλεόραση αξίζουν και πρέπουν δυνατές ερμηνείες και χωρίς φτιασίδια ματαιοδοξίας, όταν η περίσταση το επιβάλει.. σας ευχαριστώ για την αγάπη.. είναι πολύτιμη»!

H ηθοποιός χωρίς μακιγιάζ , σε σκηνή από το Τατουάζ … Και χωρίς make up είναι όμορφη  όπως μπορείς μα δεις…