Η Brooke Shields εξομολογείται πως η ίδια η μητέρα της την έλεγε παχουλή

 

Το body shaming ξεκινάει πολλές φορές από το ίδιο μας το σπίτι, από μια απλή και ίσως δήθεν χαριτωμένη ατάκα «χάσε κανά κιλάκι, θα είσαι τέλεια» ή από το άηχο μέτρημα του φαγητού από τη μητέρα.

 

Αυτά μιλώντας για μια ήπια μορφή πίεσης. Γιατί η Brooke Shields έχει να θυμάται πολύ πιο έντονες καταστάσεις που της στέρησαν την αυτοπεποίθηση και την αγάπη προς το σώμα και την εικόνα της.

Το 52χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το Porter Edit, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, Teri Shields, που υπήρξε επίσης μάνατζερ της από όταν ήταν παιδί. Όπως είπε, ήταν εκείνη που την έκανε να αμφιβάλλει από πολύ μικρή για το σώμα της.

«Η μητέρα μου μεθούσε και μου έλεγε: «Γιατί δεν κουνάς τα χοντρά σου οπίσθια;». Οπότε πάντα πίστευα πως είναι χοντρά», λέει η Shields, την οποίας η μητέρα πέθανε το 2012 μετά από πολύχρονη μάχη με τον αλκοολισμό.

Όπως εξηγεί στη συνέχεια της συνέντευξής της, εκείνος που τη βοήθησε να δει επιτέλους θετικά το σώμα της ήταν ο σύζυγός της, ο σεναριογράφος Chris Henchy με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 17 χρόνια.

«Πάντα έφευγα με την όπισθεν από τα δωμάτια και αυτός μου έλεγε, «Όχι, θέλω να σε χουφτώσω». Χαιρόταν και τη θηλυκότητα και το σώμα μου. Και εγώ είχα ανάγκη από έναν άντρα να με τιμά», λέει η ίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here