Μεσημέρι ή βράδυ, όταν θέλεις κάτι γλυκό αλλά και αλμυρό, κορίτσια ξέρετε τι εννοώ..
Μπρουσκέτα με κρεμμύδι και μήλο χμμμμ!
Παίρνεις 2 κρεμμύδια τα κόβεις λεπτές ροδέλες τα βάζεις μέσα σε τεφάλ τηγάνι μέχρι να καραμελώσουν, προς το τέλος ρίχνεις λίγο βούτυρο και λίγη καστανή ζάχαρη, προσθέτεις 3 κουταλιές Calvados (λικέρ μήλου) και το αφήνεις μέχρι να εξατμισθεί.
Φρυγανίζεις φέτες ψωμιού όχι τελείως αλλά να ροδίσουν, βάζεις από πάνω τριμμένο μήλο ή σε λεπτές ροδέλες, και τριμμένη γραβιέρα, στο γκριλ μέχρι να λιώσει, βγάζεις ρίχνεις λίγο πιπέρι, (ναι ναι ακουσέ με λίγο) και μμμμ άμεση ευτυχία!
Από τη Πόπη Wallick