Celebrate Your Life GR! Μοναδικά Events και Retreats  που θρέφουν τη ψυχή, γεμίζουν έμπνευση το μυαλό και ανοίγουν την καρδιά!

Μοναδικά Events και Retreats  που θρέφουν τη ψυχή, γεμίζουν έμπνευση το μυαλό και ανοίγουν την καρδιά!

Soul Fests! Συμμετέχετε κάθε φορά σε κάτι περισσότερο από ένα event: Γιορτάστε τη ζωή σας Βιωματικά με events που θεραπεύουν, ανεβάζουν, ανανεώνουν και μας επανασυνδέουν με την ψυχή,την οικογένεια ,τους στόχους μας!

Το Celebrate Your Life gr συγκεντρώνει πνευματικούς οραματιστές της εποχής μας σε έναν  κόσμο που στεκόμαστε και βαδίζουμε ΜΑΖΙ σε αναζωογονητικούς προορισμούς για στενές και αληθινές προσωπικές αλληλεπιδράσεις που πραγματικά μεταμορφώνουν ζωές!

Ο τέλειος συνδυασμός βιωματικών σεμιναρίων, πνευματικής και προσωπικής ανάπτυξης, υπαίθριες περιπέτειες, αλλά και μια καρδιά ανοιχτή στα ταξίδια στους πιο επιθυμητούς προορισμούς για να Γιορτάσετε τα γεγονότα της ζωής σας απολαμβάνοντας retreats μοναδικά, αξέχαστα και ΜΑΖΙ αλλάζουμε χρώμα στη ζωή.
Η συλλογική ενέργεια των ομοϊδεατών ψυχών που συναντιούνται είναι μετασχηματιστική για θετικές αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής μας. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να συγκριθεί με τη μαγεία που συμβαίνει στα Soul-Fests του Celebrate Your Life gr!

Ακολουθήστε μας σε μια νέα παρέα ψυχής !

Celebrate Your Life !

Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε retreat,  workshop, conference, summit του Celebrate Your Life;

Ένα retreat σας επιτρέπει να αποχωρήσετε από τον ξέφρενο ρυθμό της ζωής για να σας δώσετε χρόνο να προβληματιστείτε, να ξεκουραστείτε και να επανασυνδεθείτε με την ψυχή σας, ώστε να μπορέσετε να ζήσετε μια θετική αλλαγή.

Οι εκδρομές μας είναι απλές και εύκολες για μια ζωή γεμάτη υποχρεώσεις και λαμβάνουν χώρα σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας. Σε μια οικεία ατμόσφαιρα λόγω της περιορισμένης παρουσίας ατόμων, έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε στενά και προσωπικά με πνευματικούς δασκάλους,ψυχολόγους, coachers και θεραπευτές από διαφορετικές ειδικότητες. Κάθε retreat μπορεί να παρέχεται σε κλειστό χώρο ή σε υπαίθριες περιπέτειες!

Ενώ ένα retreat επικεντρώνεται στην βιωματική εκμάθηση και θετική αλλαγή , ένα εργαστήριοworkshop επικεντρώνεται στην εκμάθηση και στη συνέχεια στην εφαρμογή όσων μάθατε κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου. Εκείνοι που έρχονται στα εργαστήρια μας μπορούν να μάθουν ή να αναπτυχθούν σε έναν συγκεκριμένο τομέα ζωής. Τα εργαστήρια μας περιλαμβάνουν  σημαντικούς πνευματικούς δασκάλους και επικεντρώνονται στην έμπνευση του κοινού . Ακριβώς όπως οι εκδρομές μας, τα εργαστήρια μας προσφέρουν και επιλογές αυτο-φροντίδας όπως γιόγκα ή διαλογισμό και πάντα νόστιμο και θρεπτικό φαγητό. Τα εργαστήρια τείνουν να έχουν ένα ευρύτερο κοινό  από ένα retreat.

Ένα συνέδριο-conference είναι μια υψηλότερη συγκέντρωση ενέργειας με ένα μεγάλο ακροατήριο που επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για παράδειγμα, ειδικοί  που μοιράζονται τη σοφία τους, εμπνέουν, παρακινούν και ενθαρρύνουν τις γυναίκες στο κοινό να πιστέψουν και να ακολουθούν τα όνειρά τους. Ενώ υπάρχουν διαλείμματα κατά τη διάρκεια μιας conference, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας ακούτε και μαθαίνετε από κορυφαίους παράγοντες που επηρεάζουν μια συγκεκριμένη εξειδικευμένη αγορά ή βιομηχανία. Σε αντίθεση με ένα workshop ή retreat, είστε εκεί για να μάθετε και στη συνέχεια να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει μετά το conference.

Μια σύνοδος κορυφής-summit είναι συνήθως μια συγκέντρωση leaders, ψυχοθεραπευτών ή εκπαιδευτικών που έρχονται για να μοιραστούν τη σοφία και τις διδασκαλίες τους ακόμα και σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι διασκέψεις κορυφής-summit προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο να μάθουμε νέους τρόπους σκέψης, ενώ βρίσκεστε πολλές φορές στην άνεση του σπιτιού σας.

Μαζί κερδίζουμε τη μετάβασή μας σε ανώτερα επίπεδα, συνδέσεις με την ψυχή μας και πνευματικές αφυπνήσεις !

Γιορτάστε τη ζωή σας!

Celebrate Your Life !

Ενημερωθείτε για τα Soul Fests του 2020 !!!

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να σας ενημερώνουμε μέσω email στο

celebrateyourlifegr@gmail.com