Γιατί οι Κινέζοι Ακροβάτες ξεχωρίζουν; “DALIAN ACROBATIC TROUPE”

 

Τα ακροβατικά περνούν σε άλλη διάσταση όταν πρόκειται για την «Dalian Acrobatic Troupe»! Ο συγχρονισμός, ο συντονισμός και η αρμονία τους φτάνει στην τελειότητα! Ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
23, 24, 25 Νοεμβρίου 2018
Ταε Κβο Ντο, Κλειστό Παλαιού Φαλήρου
Σε όλους αρέσουν τα ακροβατικά, μικρούς και μεγάλους. Τα νούμερα κάποιες φορές μπορεί να φαίνονται τρομακτικά κι επικίνδυνα αλλά φυσικά υπάρχει μεγάλη συγκίνηση και θαυμασμός.
Ακολουθώντας την παράδοση της Κίνας, που μετρά αιώνες, η «Dalian Acrobatic Troupe» φτάνει στην πλέον εκπληκτική μορφή του αθλήματος σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας ένα μαγευτικό θέαμα ισορροπίας και θάρρους!
Όχι μόνο το επίπεδο της φυσικής κατάστασης είναι πολύ υψηλό, αλλά και η ποιότητα του θεάματος είναι γοητευτική.
DALIAN ACROBATIC TROUPE
Γιατί οι Κινέζοι Ακροβάτες ξεχωρίζουν;
Η «Dalian Acrobatic Troupe» παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα ακροβατικά της Κίνας και δίνει το μήνυμα πως το άθλημα, η σωματική υγεία και η διασκέδαση είναι το ένα και το αυτό!
Οι ακροβάτες προπονούνται για πολλά έτη, έως και 8 ώρες την ημέρα μέχρι να ξεκινήσουν να συμμετέχουν στις παραστάσεις.
Ανέπτυξαν την τέχνη τους βασισμένοι στις παραδοσιακές αρχαίες τεχνικές όπως ο χορός, το θέατρο, οι πολεμικές τέχνες και τα μαγικά κόλπα. Τα ακροβατικά τους είναι ξεχωριστά κι ενσωματώνουν παραδοσιακά στοιχεία και δύσκολες ασκήσεις.
Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ισορροπία και στην ακραία ευκαμψία, περισσότερο από κάθε άλλο θίασο από άλλη χώρα. Αυτό οφείλεται στην επιρροή τους από τις πολεμικές τέχνες.
Η «Dalian Αcrobatic Τroupe» ιδρύθηκε πριν 67 χρόνια ως μια μικρή ομάδα ακροβατών και σήμερα μετρά περισσότερους από 200 καλλιτέχνες και κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους ακροβατικούς θιάσους του κόσμου. Έχει περιοδεύσει σε δεκάδες χώρες και έχει κερδίσει την καταξίωση σε ασιατικό και διεθνές επίπεδο.
23, 24, 25 Νοεμβρίου 2018, Ταε Κβο Ντο, Κλειστό Παλαιού Φαλήρου
Πρόγραμμα παραστάσεων:
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 19:30
Σάββατο 24 Νοεμβρίου 16:00 και 19:30
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 12:00 και 16:00
Προπώληση: viva.gr, 11 876, artinfo.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310
Τιμές εισιτηρίων:
VIP: 38€
Α ΖΩΝΗ: 32€
Β ΖΩΝΗ: 25€
Γ ΖΩΝΗ: 18€
Δ ΖΩΝΗ: 12€