Κατερίνα Στικούδη :«Δεν θα απολογηθώ»

Κατερίνα Στικούδη :«Δεν θα απολογηθώ»

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου,

σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι και θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι την κούραση. Με ρωτάνε όλοι αν κοιμάμαι και πάνε όλα αυτά σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι πότε θα τον δεις και θα τον πιάσεις αγκαλιά. Με το που τον βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη.

Ήλπιζα ότι θα μοιάζει στον άνδρα μου είναι ένας πανέμορφος μπέμπης. Ο Βαγγέλης είναι εξαιρετικός πατέρας συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί και να κάνουμε πράγματα,. Όταν υπάρχει επικοινωνία σε ένα σπίτι οποιαδήποτε δυσκολία ξεπερνιέται.

Όσο για το αν με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, θέλουν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά της δήλωσε:

Του λέω “κάνε λίγο κράτει, κάτσε λίγο να το απολαύσουμε”. Δεν είμαι αρνητική».

Στη συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες στον τοκετό της.

Τη φετινή χρονιά την απολαύσαμε στο J2US να μεταδίδει τον παλμό στο Green Room. Ήταν μία έκπληξη που το τηλεοπτικό κοινό καλωσόρισε με πολύ θετικά σχόλια ωστόσο υπήρξε μία μερίδα που την αποδοκίμασε για το γεγονός ότι 15 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της επέστρεψε στο πόστο της.

«Ζούσα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κανένα αρνητικό σχόλιο. Υπήρξε κόσμος που δεν του άρεσε αλλά και κόσμος που το στήριξε.  Επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά που έχει να κάνει με την προβολή έχει διαφορά από μία γυναίκα που επέστρεψε στο γραφείο;

Γύρισα, επέστρεψα, ήμουν καλά, ούτε θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες ούτε θα κάτσω να δείξω πόσες ώρες είμαι πάνω από το παιδάκι μου. Δεν κάνω πράγματα για να αποδείξω κάτι» τόνισε.

znews.gr