Έχετε μικρά χείλη; Δεν είναι και για να απογοητευόμαστε! Τα μικρά ή λεπτά χείλη δεν τόσο άσχημα όσο μερικές φορές νομίζουμε. Και άλλωστε, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε το μαγικό κόλπο για να τα κάνουμε να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο «γεμάτα».

Δες πώς δείχνουν τα λεπτά χείλη πιο ζουμερά!
Δεν χρειάζεται να «κολλάμε» σε αυτά που θεωρούμε ατέλειες! Το θέμα είναι να αναδεικνύουμε τα δυνατά μας σημεία και από την άλλη, να βελτιώνουμε ό,τι δεν θεωρούμε και τόσο ωραίο επάνω μας.
Τα τρία «όπλα» του μακιγιάζ
Τρία προϊόντα και ο τρόπος που θα τα εφαρμόσουμε θα κάνουν τα χείλη μας να φαίνονται πολύ πιο γεμάτα και μεγάλα από όσο είναι στην πραγματικότητα. Θα χρειαστείτε απλά, μολύβι χειλιών, κραγιόν και λιπγκλός.

 

Πώς θα το κάνετε;
Στην πραγματικότητα είναι σαν να κάνετε contouring στα χείλη. Αφήστε που είναι και πολύ πιο εύκολο από ό,τι στο πρόσωπο. Ανάλογα με την απόχρωση του κραγιόν που έχετε επιλέξει, θα προμηθευτείτε και το ανάλογο μολύβι – προσέχοντας να είναι έναν με δύο τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν – και λιπγκλός είτε διάφανο είτε στην ίδια επίσης απόχρωση με το κραγιόν.
Βήμα 1: Ξεκινάτε με το μολύβι κάνοντας το περίγραμμα (μπορείτε να βγείτε ελάχιστα έξω από τα χείλη, αλλά με προσοχή! Το θέμα δεν είναι το αποτέλεσμα να μοιάζει με…κλόουν!
Βήμα 2: Απλώνετε με ένα λεπτό πινελάκι χειλιών κραγιόν πρώτα στις άκρες των χειλιών και μέχρι τα 2/3 τους αφήνοντας τη μέση κενή. Στη συνέχεια περνάτε ταμποναριστά το κραγιόν στα ίδια σημεία.
Βήμα 3: Στο τέλος, κάνετε με το πινελάκι ταμποναριστά μία-δύο πινελιές από το κραγιόν στη μέση των χειλιών και τελειώνετε, περνώντας λιπγκλός μόνο στη μέση των χειλιών.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο! Δοκιμάστε το στο σπίτι και θα διαπιστώσετε ότι τα χείλη σας θα αποκτήσουν περισσότερο όγκο από το φυσικό τους.
Από τη Μαρία Καλοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here