Κέρδισε το υπέροχο βιβλίο “Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ” της Φανής Πανταζή  -Εκδόσεις Ψυχογιός

Μπες στη σελίδα μας iGynaika Official, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε

το υπέροχο βιβλίο!

“Από μικρό παιδί άκουγα την ιστορία της πανέμορφης προ-προγιαγιάς μου από τη Σύρο. Ήταν κυριολεκτικά απίστευτη, ένα μυθιστόρημα απ’ αυτά που μόνο η ζωή μπορεί να πλάσει. Μέχρι που, στο τέλος, αποφάσισα να την κάνω βιβλίο και είναι αυτό που κρατάτε στα χέρια σας.
Ήταν γυναίκα καραβοκύρη, μια αρχόντισσα ξακουστή σ’ όλο το νησί για την εξυπνάδα και την ομορφιά της. Στάθηκε όμως αρκετό ένα καπρίτσιο της τύχης για να βρεθεί από τα σαλόνια της Ερμούπολης στο χαρέμι του σουλτάνου κι από κει στην κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια.
Ήταν ένα ταξίδι παραμυθένιο, απ’ αυτά που δε βάζει ο νους του ανθρώπου.
Έτσι, μαζί με τους ήρωές μου, ταξίδεψα κι εγώ στην αρχοντική Σύρο, εκεί όπου σμίγουν αρμονικά Ανατολή και Δύση, περπάτησα στα καλντερίμια και μπήκα στα μεγαλόπρεπα νεοκλασικά που αντικρίζουν το πέλαγο.

Ύστερα πήγα στην Κωνσταντινούπολη, ρέμβασα νωχελικά στον Βόσπορο, αφέθηκα να χαθώ στα απέραντα παζάρια, μέθυσα από αρώματα, μουσικές και γεύσεις και θαύμασα ξακουστά παλάτια.
Και τέλος, βρέθηκα στη λαμπερή, κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια, στο σταυροδρόμι των πολιτισμών, κι ένιωσα την ελληνική αύρα που έφτανε ως εμένα από την αρχαιότητα.
Σ’ αυτό το ταξίδι ελπίζω να παρασύρω κι εσάς…”

Μπες στη σελίδα μας iGynaika Official, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε το βιβλίο από το igynaika.gr και τις εκδόσεις #Ψυχογιός ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS

1) Like στην σελίδα μαςiGynaika Official στο Facebook 
2) Like στο post
3) Mention 2 φίλους

Καλή επιτυχία !

Ο νικητής θα βγεί μετά απο κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες σε facebook και instagram.

 

ΝΙΚΗΤΡΙΑ:   Μαρία Λόντου

Οι όροι των διαγωνισμών μας: https://igynaika.gr/oi-oroi-twn-diagwnismwn-mas/