ΝΕΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! (δείτε την νικήτρια)

ΝΕΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Λάβε κι εσύ μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του iGYNAIKA και της Pael International Cosmetics

κέρδισε ένα υπέροχο σετ δώρου που περιλαμβάνει: Κρέμα σώματος 150 ml,αφρόλουτρο 150ml και body butter 80gr

1) Like στο post και στην σελίδα μας στο Facebook
2) Like στην σελίδα της Pael International Cosmetics
2) Share το post σε έναν φίλο σας

Κλήρωση 6/10/2017

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ :    Βάσω Θεοδωρακοπούλου 

Η Pael International Cosmetics δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών και εφαρμογών αισθητικής από το 1990.
Αρχικά εδραιώθηκε με δίκτυο μεταπωλητών επαγγελματικών καλλυντικών στα ινστιτούτα αισθητικής στη Βόρειο Ελλάδα το οποίο αναπτύσσεται δυναμικά μέχρι σήμερα.
Αργότερα πρωτοπορεί στα ελληνικά δεδομένα με την εισαγωγή ειδών δώρου και μπάνιου στις μεγάλες αλυσίδες καλλυντικών, φαρμακείων και πολυκαταστημάτων.

Με όραμα και αξίες που αγκαλιάζουν την προηγμένη τεχνολογία, και τον επαγγελματισμό, στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων με γνώμονα τον άριστο συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Οι αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους και πρωτοπόρους οίκους καλλυντικών , επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής καθώς και τα ιδιοπαραγόμενα εμπορικά σήματα καθιστούν την εταιρεία από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο.
Τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας απαρτίζει το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ
Στον χώρο των Ινστιτούτων Αισθητικής και Spa’s η Pael International Cosmetics διανέμει τις επαγγελματικές εταιρίες être belle και Repêchage . .
Στην κατηγορία των καταναλωτικών προϊόντων εντυπωσιάζει την ελληνική και διεθνή αγορά με τις δικές της σειρές καθημερινής περιποίησης σώματος Primo Bagno. Έχει την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα των παιδικών καλλυντικών  Hello Kitty, καθώς επίσης και την παιδική συλλογή Kids Collection με παιδικές σειρές BarbieSnoopyCarsDisney Princess, και Disney Classics.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Ο επαγγελματισμός και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και τον επαγγελματία που διέπει την εταιρία της επιτρέπει να προσφέρει στη ελληνική αγορά και διεθνώς προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας με σεβασμό στο περιβάλλον.
Όλα τα προϊόντα διατίθενται με ουδέτερο PH δέρματος, χωρίς αλκαλικά, σιλικόνες και paraben.
Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι κατηγορηματικά αντίθετη στο animal testing.