Μεγάλος διαγωνισμός από το  igynaika.gr

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Vassiliki Tsig

Οι Οροι των διαγωνισμών μας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ :

Κέρδισε 20%  Έκπτωση στα δίδακτρα της χρονιάς!

Σπούδασε Συνθετική Ψυχολογία!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συνθετικής Ψυχοθεραπείας ειναι πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και εγκεκριμενο απο το BACP , την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής.

Κάνε like στη σελίδα της ΕΨΥΘΕ

και τη σελίδα μας ΓΥΝΑΙΚΑ

Κοινοποίησε δημόσια τον διαγωνισμό στο facebook προφίλ σου, κάνε tag μια φίλη ή φίλο και κέρδισε 20% έκπτωση στα δίδακτρα στα δύο πρώτα έτη των σπουδών σου!

Απαραίτητη προυπόθεση ένα πρώτο πτυχίο και η αξιολόγηση εισαγωγής από την ΕΨΥΘΕ

Ο Διαγωνισμός ΛΗΓΕΙ τις 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οι Οροι των διαγωνισμών μας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2018 – 2019- epsythe.gr
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συνθετικής Ψυχοθεραπείας ειναι πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και εγκεκριμενο απο το BACP , την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής.
Το εν λόγω πρόγραμμα στόχο έχει την Προσωπική Ανάπτυξη των εκπαιδευομένων, την Εκμάθηση των δεξιοτήτων Συμβουλευτικής στους χώρους υγείας, την Επίλυση δεοντολογικών ζητημάτων στο χώρο της ψυχικής υγείας, την Εκμάθηση ψυχοπαθολογίας κατά DSM-V, την Ανάπτυξη κλινικών δεξιοτήτων και εφαρμογή των γνωσιακών συμπεριφοριστικών προσεγγίσεων σε κλινικές καταστάσεις, την Ανάπτυξη ψυχοδυναμικών τεχνικών στη κλινική πρακτική, την Εκμάθηση και την εις βάθος κατανόηση και εφαρμογή του συστημικού μοντέλου στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια και φυσικά την εξειδίκευση στη Συνθετική Συμβουλευτική κ Ψυχοθεραπεία.
Η Ψυχοθεραπεία η εποπτεία και η κλινική άσκηση εμπεριέχονται στο κόστος του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Η Εταιρεία Ψυχολογικής Υποστήριξης κ Θεραπείας (ΕΨΥΘΕ) συνεχίζει το εκπαιδευτικό έργο του Πειραϊκου Ινστιτούτου Συνθετικής Συμβουλευτικής κ Ψυχοθεραπείας . Η Ε.Ψ.Υ.ΘΕ είναι επιστημονική ψυχολογική εταιρεία που βασικό σκοπό έχει την πρόληψη, την εκπαίδευση, αλλά και την παροχή υψηλών υπηρεσιών ψυχικής υγείας με σεβασμό στην ανθρώπινη οντότητα. Οι τομείς που δραστηριοποιείται η Εταιρεία, έχουν να κάνουν κυρίως με την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο χώρο της Ψυχικής Υγείας (Συμβουλευτική. Ψυχοθεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά κ ενήλικες και κινητή μονάδα παρέμβασης στην επαρχία).
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συνθετικής Ψυχοθεραπείας ειναι πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και εγκεκριμενο απο το BACP , την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής. Το εν λόγω πρόγραμμα στόχο έχει την Προσωπική Ανάπτυξη των εκπαιδευομένων, την Εκμάθηση των δεξιοτήτων Συμβουλευτικής στους χώρους υγείας, την Επίλυση δεοντολογικών ζητημάτων στο χώρο της ψυχικής υγείας, την Εκμάθηση ψυχοπαθολογίας κατά DSM-V, την Ανάπτυξη κλινικών δεξιοτήτων και εφαρμογή των γνωσιακών συμπεριφοριστικών προσεγγίσεων σε κλινικές καταστάσεις, την Ανάπτυξη ψυχοδυναμικών τεχνικών στη κλινική πρακτική, την Εκμάθηση και την εις βάθος κατανόηση και εφαρμογή του συστημικού μοντέλου στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια Και φυσικά Την εξειδίκευση στη Συνθετική Συμβουλευτική κ Ψυχοθεραπεία.
Η Ψυχοθεραπεία η εποπτεία και η κλινική άσκηση εμπεριέχονται στο κόστος του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στη γραμματεία (στοιχεία επικοινωνίας: τηλ/210 4618860 , e-mail: info@epsythe.gr). Η αξιολόγηση θα λάβει χώρα στη ΕΨΥΘΕ
Η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος απευθύνεται σε πτυχιούχους Ψυχολογίας, Ιατρικής, Κοινωνικών Επιστημών .