Δεν χρειάζεται να περάσετε από βαριές εργασίες για να οριοθετήσετε και να διαρθρώσετε τους χώρους του εσωτερικού σας και να το διακοσμήσετε όμορφα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις. Το μυστικό βρίσκεται μεταξύ του σχεδιασμού , των κουρτίνων ή των διαφορετικών επενδύσεων δαπέδου. Ανακαλύψτε επίσης πώς να χωρίσετε τα δωμάτιά σας χωρίς να τα διαχωρίσετε με τις συμβουλές μας !

Με την βιομηχανική του εμφάνιση, το εσωτερικό διαχωριστικό φανερώνει την ρετρό γοητεία των εργαστηρίων των τεχνιτών, αλλά επιτρέπει και πάνω απ’ όλα έναν αποτελεσματικό διαχωρισμό χώρων, ικανό να χωρίζει με το μέγιστο φωτισμό στο σπίτι. Εμπνευστείτε για το επόμενο έργο σας δίνοντας έμφαση και στην επιλογή όμορφων υφασμάτων και τις τάσεις διακόσμησης.

Δες κι αυτό:Παπούτσια -Τάσεις 2019-2020 (video)

Σχετικά εύκολο να εφαρμοστεί, το εσωτερικό διαχωριστικό είναι «ελαφριά κατασκευή» και διαφανές. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων συχνά προσφέρουν αυτή την επιλογή σε έργα ανακαίνισης, διότι επιτρέπουν τη δημιουργία διαχωρισμού μεταξύ δύο εσωτερικών χώρων, χωρίς να παρακωλύουν την κύρια πηγή φωτός. Παρομοίως, προσφέρει μια ενδιαφέρουσα επικοινωνία, ειδικά όταν επιλέγετε ένα ανοιχτό μοντέλο στο πλάι.

Προσφέροντας μεγάλη αίσθηση του χώρου, είναι δυνατόν να δημιουργήσετε π.χ. έναν διαχωρισμό σε μια σοφίτα χωρίς να σπάσετε τοίχους της κατοικίας. Το εσωτερικό διαχωριστικό χρησιμοποιείται μερικές φορές  και γίνεται πρακτικό για να δημιουργηθεί για παράδειγμα ένα μικρό δωμάτιο ή ένα γραφείο γωνίας.

Μπορείτε να διαχωρίσετε έναν χώρο ακόμη και με γλάστρες! Δείτε κάποιες ιδέες διακόσμησης και στυλ!

Δες κι αυτό:Παπούτσια -Τάσεις 2019-2020 (video)