Ένα από τα πιο επιθυμητά δωμάτια στο σπίτι μας, ίσως είναι το δωμάτιο πλυντηρίου!  Χρησιμεύει ως αίθουσα για άπλυτα ρούχα, επιπλέον δοχεία, χαρτοπετσέτες, τρόφιμα και σπίτι για σκύλους και άλλα. Αλλά αυτός ο μικρός χώρος είναι επίσης ο πιο πρακτικός χώρος στο σπίτι μας για πολλούς λόγους. Έτσι σήμερα σκεφτήκαμε να σας δώσουμε μια εικόνα και να περιγράψουμε κάποια στοιχεία σχεδιασμού που πραγματικά κάνουν το δωμάτιο πλυντηρίων πλήρως λειτουργικό.

Ενσωματωμένα σπιτάκια σκυλιών-γατιών !
Με ένα συρματόπλεγμα 2 ιντσών και για να ασφαλίσετε τις πόρτες, σύρτες σε νικέλιο. Ο μάστορας τις συνέδεσε με το κάτω μέρος των θυρών και έκοψε ένα άνοιγμα στο πλακάκι για να κλείσει το μπουλόνι. Λειτουργούν τέλεια! Δημιουργείστε προσθέτοντας τη γενική ταπετσαρία για να δημιουργήσετε κανονικά κρεβάτια σκυλιών στην τελική πινελιά!

 

 

 

Μονάδες πλύσης και στεγνωτήριο! 
Μια μεγάλη απόφαση ήταν αν θέλουμε να στοιβάζουμε τις μονάδες πλυντηρίου και στεγνωτηρίου. Πιθανόν να ήταν πιο δύσκολο το να πλύνετε ή να αυξήσετε το επίπεδο θορύβου με το στεγνωτήριο μέσα στη νύχτα.

Αλλά είναι η καλύτερη απόφαση επειδή πήρε λιγότερο χώρο και γλυτώνεις τον θόρυβο! Έτσι, έχεις περισσότερο χώρο για σίδερο, καλάθια αποθήκευσης, πετσέτες κλπ. Επίσης αποκτάς περισσότερα ντουλάπια για να κρύψεις απορρυπαντικά, αντηλιακά, πετσέτες θαλάσσης, πανιά καθαρισμού και επιπλέον κεριά. Σίγουρα προτείνουμε συσκευή πλυντήριο- στεγνωτήριο εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε ένα μικρό χώρο.

Επιπλέον Χώρος για κρέμασμα ρούχων !
Είναι και πολύ χρήσιμο για την ξήρανση των ρούχων με αέρα, γιατί συνήθως θα τα έβαζες οπουδήποτε θα χώραγαν (όπως στις πόρτες, κ.λπ.).

Ντουλάπια για ανακύκλωση τροφίμων και αποθήκευσης τροφής σκύλων-γατιών.
Τέλος, ένα από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά στο δωμάτιο πλυντηρίου είναι τα δύο ντουλάπια δίπλα στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο. Τα χρησιμοποιείς για τη διατήρηση της τροφής για σκύλους-γάτες (συνήθως δύο μεγάλες σακούλες τη φορά) και το άλλο για την ανακύκλωση, καθώς τα δοχεία απορριμμάτων στην κουζίνα μας συνήθως γεμίζουν γρήγορα.

Ελπίζουμε οι συμβουλές να σας έδωσαν ιδέες για την ανανέωση ή την ανακαίνιση του δωματίου σας.

Α! Θυμηθείτε: διαλέξαμε ένα δροσερό γκρι για τα ντουλάπια, φωτεινό και κλασικό!