Η δήλωση της Γερμανού για τον Καλλίρη «αναστάτωσε» τους τηλεθεατές: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα»

Η δήλωση της Γερμανού για τον Καλλίρη «αναστάτωσε» τους τηλεθεατές: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα»

Η Ναταλία Γερμανού με την ειλικρίνεια που την διακατέχει έδωσε την δική της απάντηση σε όλα όσα αποκάλυψε ο Θάνος Καλλίρης για την γνωριμία τους.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται» απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Θάνος Καλλίρης στην εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον» σχετικά την πρώτη τους γνωριμία.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε αρχικά:«Σαν να γλίστρησε το ψάρι από το καμάκι. Δεν ξέρω τι έγινε. Η αλήθεια είναι ότι λέει αλήθεια. Δεν μπορώ να λέω ψέματα στον κόσμο που μας βλέπει. Ήμουν όλα, μαλλιά, μπούκλα. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι 21-23 χρονών με επιθετικές τάσεις. Ο Θάνος τότε στους Bang ήταν… ρίξτε μια φωτογραφία πως ήταν τότε».

Και πρόσθεσε:«Τον καμάκωσα… Τον φλέρταρα ανελέητα. Μου έφτιαχναν τότε τα σήματα για το Club Sandwich, την εκπομπή που έκανα στον ΑΝΤ1. Μονίμως έβρισκα τη δικαιολογία ότι χρειάζομαι ένα άλλο σήμα που να λέει και τώρα ο καλεσμένος, τώρα φεύγει ο καλεσμένος, τώρα διάλειμμα. Θυμάμαι μου έλεγε ο Τσαουσόπουλος πόσα σήματα θα πληρώσουμε για αυτήν τη ρημάδα την εκπομπή; Έβρισκα συνέχεια αφορμές να πηγαίνω στο στούντιο και να φτιάχνουμε σήματα. Μες στα πόδια τους ήμουν συνέχεια… Είναι πολύ αγαπημένος μου κι οικογένεια πια και για πάντα θα είναι. Γελάμε πολύ με αυτά».