Δοκιμάστε τη μέθοδο της Κύπριας facialist του Hollywood για δέρμα χωρίς ρυτίδες

Δοκιμάστε τη μέθοδο της Κύπριας facialist του Hollywood για δέρμα χωρίς ρυτίδες.Το δέρμα δείχνει νεότερο, επανακτώντας αυτή την χαμένη φρεσκάδα και το γέμισμα που το κάνει να δείχνει πιο ζωντανό και νεανικό.

Η Αναστασία Αχιλλέως, η οποία έχει χαρακτηριστεί από την Financial Times ως «magic hands», έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τη μοναδική θεραπεία της, η οποία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή περιποίηση προσώπου. Ως αποτέλεσμα, η μέθοδος της Αναστασίας κάνει το δέρμα δείχνει νεότερο, επανακτώντας αυτή την χαμένη φρεσκάδα και το γέμισμα που το κάνει να δείχνει πιο ζωντανό και νεανικό.

Η skincare guru έχει αφιερώσει πολλά χρόνια αναπτύσσοντας και τελειοποιώντας μια πολυπλατφορμική θεραπεία, με τους εκλεκτούς πελάτες και οπαδούς της να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να επωφεληθούν από τα μυστικά της μεθόδου της, η οποία συνδυάζει στοιχεία κρανιοϊερούς θεραπείας και μασάζ.

Η μέθοδος της δρα σε δύο επίπεδα, προσφέρει ολιστικές συναισθηματικές εμπειρίες, ενώ παράλληλα αποτελεί μία αποτελεσματική θεραπεία του δέρματος και μασάζ. Με ένα αξιοθαύμαστο τρόπο, αξιοποιεί τους κρανιοϊερείς ρυθμούς του οργανισμού, χρησιμοποιώντας την εμπειρία της στο ρέικι και τις θεραπευτικές γραμμές ενέργειας. Έτσι ευθυγραμμίζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, ανακουφίζοντας τους συνδετικούς ιστούς οι οποίοι γίνονται ολοένα πιο δύσκαμπτοι και σκληροί με το πέρασμα του χρόνου. Ως αποτέλεσμα, η μέθοδος της κάνει το δέρμα δείχνει νεότερο και όπως η ίδια πιστεύει ο κάθε ένας από εμάς χρειάζεται μια εξατομικευμένη θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες μας.

Κάν’το μόνη σου
Η μέθοδός της κάνει το δέρμα δείχνει νεότερο και πιο νεανικό, επανακτώντας τη χαμένη του φρεσκάδα. Για την Αναστασία μία ρουτίνα ομορφιάς με ειδικές, απλές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο είναι αρκετή για να αλλάξει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας.

– Μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις αυτές κάθε βράδυ με τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείτε ή έλαια, ξεκινώντας από το πιγούνι προς τη σιαγόνα χρησιμοποιώντας ολόκληρη την παλάμη και όχι μόνο τα δάχτυλα των χεριών μας. Με ελαφριά πίεση από το πηγούνι προς τους λοβούς των αυτιών κάνουμε ένα μασάζ προσώπου για να ενεργοποιήσουμε την κυκλοφορία του αίματος και να αποκτήσουμε αυτή την φυσική φρεσκάδα στο πρόσωπό μας.

– Συνεχίστε με μικρές κινήσεις από το άνω χείλος προς τη μύτη με βαθιές αναπνοές, με κινήσεις προς τα κάτω, ακολουθώντας τα ζυγωματικά από το εσωτερικό προς το εξωτερικό κι έπειτα με κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια και μασάζ στο μέτωπο.

– Για την περιοχή των ματιών πιέστε με τα δάχτυλα κάνοντας κυκλικές δεξιόστροφες και αριστερόστροφες κινήσεις γύρω από το κόκκαλο, για να μειώσετε το πρήξιμο και να επαναφέρετε τη λάμψη.

– Τέλος, πιέστε τον μυ που ξεκινά πίσω από το αυτί και πάει προς τα κάτω για περισσότερη ανακούφιση.