Και σου λέω δε βαριέσαι…

Και σου λέω δε βαριέσαι...

Και σου λέω δε βαριέσαι…


Μας έχουν βομβαρδίσει αλύπητα και ανελλιπώς… Το συναίσθημα είναι κίνδυνος. “Δεν την γλυτώνω” σκέφτεσαι. Κάτι ο κόβιντ, κάτι τα ψυχοσωματικά από φοβίες, κάτι η αληθινή ζωή και τα προβλήματα της “ε, θα το περάσουμε το ποταμάκι” σκέφτεσαι.

Η επικαιρότητα μια τρέλα. Τα μισά δελτία ειδήσεων σε προειδοποιούν για τον επικείμενο θάνατο (σου) αν δεν προσέξεις και τα άλλα μισά μας ενημερώνουν πόσο καλά τα πάει ο τουρισμός και η οικονομία. Μια τρέλα ή μήπως μια κανονικότητα ;(που είναι και της μόδας)

Πάντα έτσι δεν είναι; Ασπρο – μαύρο, δάκρυ – γέλιο, πόνος – πάθος , ήλιος κι αντάρα. Κι εσύ σκέφτεσαι “πού να πάω;” . Μα σοβαρολογείς; Εκεί που πάντα πηγαίνεις. Εκεί που στέκει το μυαλό και γελάει η καρδιά σου. Όπου αλλού κι αν πας εξάλλου κάνοντας διαφορετικά από τις αξίες σου, δε θα τα βγάλεις πέρα. Κανείς δεν τα έβγαλε πέρα κόντρα στη λογική ΤΟΥ.

Η δική σου επιθυμία, τα δικά σου θέλω, τα όνειρα και όση δύναμη κουβαλάς είναι η σανίδα που θα πλεύσεις και όχι μόνο θα πλεύσεις, αλλά θα φτάσεις . Στην πορεία μόνο κοίτα μη βλάψεις άλλον με τη σανίδα σου. Αυτό μόνο και …

και σου λέω δε βαριέσαι; Δε βαριέσαι να προσπαθείς να γίνεις όσα δεν είσαι;

Πήγαινε με τα νερά σου

P.V.Z.

Especially For You Flowers Me to You Bear Birthday Card | Teddy bear drawing, Teddy pictures, Tatty teddy