Επίθεση με βιτριόλι: Φτάνει η ώρα της απολογίας για την αμετανόητη Έφη

Επίθεση με βιτριόλι: Φτάνει η ώρα της απολογίας για την αμετανόητη Έφη

Επίθεση με βιτριόλι: Φτάνει η ώρα της απολογίας για την αμετανόητη Έφη

«Δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη και γι’ αυτό, με τη σημερινή απολογία μου, θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν» είχε αναφέρει ενώπιον της ανακρίτριας.

Μάλιστα είχε παραδεχθεί την εμμονή της απέναντι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, επισημαίνοντας «απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Την θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα».
Ταυτόχρονα είχε ισχυριστεί πως η ποσότητα του βιτριολιού που έριξε στο θύμα δεν ήταν μεγάλη και ισοδυναμούσε με ένα κανονικό ποτήρι.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ωστόσο την μοναδική φορά που τοποθετήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και απευθύνθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική, χαρακτηρίζοντας «μη αποδεκτό» αυτό που έγινε, δίχως από τα χείλη της να ακουστεί η λέξη «συγγνώμη».

«Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή» ανέφερε στο δικαστήριο.

Πλέον, θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των τακτικών και λαϊκών δικαστών και του εισαγγελέα σχετικά με τους λόγους της επίθεσης αλλά και την προμήθεια του καυστικού υγρού όπως και τη πιθανή ύπαρξη προσώπων του φιλικού της κύκλου που τυχόν γνώριζαν τις προθέσεις της.

Πηγή: Newsit