Ελληνική Σαλάτα Καρπούζι !

Από την Πόπη Wallick
Ελληνική Σαλάτα Καρπούζι !
Δροσερή, νόστιμη και μυρωδάτη
Πάρε από την αγορά:
1 ολόκληρο mini / καρπούζι
τυρί φέτα , κομμένη σε κύβους 110 gr
Χυμό από 1/2 λάιμ (μπορείς να βάλεις και λεμόνι)
2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό , κομμένο σε λεπτά φύλλα
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Μαύρο πιπέρι για γεύση
Βαλσαμικό κρέμα για επικάλυψη
Κόψε το καρπούζι σε χοντρά κομμάτια και άλειψέ το με ελαιόλαδο.
Βάλε το καρπούζι για περίπου 3 λεπτά την κάθε πλευρά στο γκρίλ μέχρι που να ζεσταθεί.
Κόψε το φλοιό τώρα και μετά κόψτο σε κυβάκια μικρά.
Ρίξε πάνω του, τον βασιλικό, το αλάτι, πιπέρι και το χυμό από το λάιμ. Προσεκτικά ρίξε και τα κομματάκια από τη φέτα.
Κρέμα Μπαλσάμικο και βουρ!
Αν θελήσεις να το συνδυάσεις με κρασί, Κι αν θελήσεις κρασί, ημίγλυκο ροζέ δαγκωτό!