Έτσι θα βγάλεις τον λεκέ αποσμητικού από τα ρούχα σου!
Το καλοκαίρι όλες το αγαπάμε και γι΄αυτό φροντίζουμε και να είμαστε κομψά ντυμένες κατά τη διάρκειά του αλλά και για την υγιεινή μας αυτούς του θερινούς μήνες. Μπαίνουμε στο ντουζ με ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα από ότι τον χειμώνα και φυσικά βγαίνοντας από αυτό δεν παραλείπουμε ποτέ να φορέσουμε το αποσμητικό μας.
Τι γίνεται όμως όταν αυτή κατά τ’ άλλα πολύ σωστή και «καθαρή» συνήθειά μας αφήνει τα ίχνη της πάνω στα ρούχα μας; Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από τους λευκούς λεκέδες κάτω από τις μασχάλες μας και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για σένα για να σου πούμε πώς θα τους αφαιρέσεις με υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Τα 9 καλύτερα Body Serums:Γιατί θα έπρεπε να τα χρησιμοποιήσετε.
Το πιο εύκολο πράγμα που έχει να κάνεις είναι στύψεις ένα λεμόνι μέσα σε μία κούπα με νερό και να τρίψεις το σημείο του ρούχου που έχει λερωθεί με αποσμητικό με αυτό το διάλυμα. Αν δεν έχεις λεμόνι μπορείς να ρίξεις μέσα στο νερό και ένα κουταλάκι μαγειρική αμμωνία. Το αφήνεις έτσι μία ώρα και μετά το πλένεις κανονικά στο πλυντήριο.
Παρόμοιος τρόπος για να καθαρίσει το ρούχο είναι να ρίξεις μία ασπιρίνη μέσα σε ένα φλυτζάνι με ζεστό νερό. Τρίβεις μετά το επίμαχο σημείο του λεκέ, το αφήνεις να δράσει για 3 ώρες και στη συνέχεια το πλένεις κανονικά. Από εδώ και μετά να βάζεις άφοβα το αποσμητικό σου… τα σημάδια από αυτό δεν θα ξαναφανούν πάνω σου.