EYKΟΛΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ 5 ΥΛΙΚΩΝ

Νόστιμα τρουφάκια για όλη την οικογένεια! Θα τα λατρέψουν όλοι!
ΥΛΙΚΑ
¾ φλιτζανιού (45 γρ.) αλεσμένο αποξηραμένο ινδοκάρυδο
+ 2-3 κουταλιές της σούπας επιπλέον για επικάλυψη
1 φλιτζάνι (250 γρ.) σταφίδες
¾ φλιτζάνι (130 γρ.) ωμά κάσιους
1 φλιτζάνι (85 γρ.) νιφάδες βρώμης
½ φλιτζάνι (140 ml) γάλα ρυζιού
προαιρετικά: 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Τοποθετήστε όλα τα συστατικά εκτός από το γάλα ρυζιού και τη βανίλια σε ένα πολυμίξερ και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Προσθέστε το γάλα ρυζιού και την βανίλια στο μείγμα και ανακατέψτε ξανά μέχρι να σχηματιστεί μια χαλαρή ζύμη.
Πλάθετε την ζύμη σε μικρές μπαλίτσες, γύρω στις 30.
Σε ένα μικρό μπολ, βάλτε λίγες κουταλιές από το τριμμένο ινδοκάρυδο. Τυλίξτε κάθε μπαλίτσα στο ινδοκάρυδο και τοποθετήστε τα τρουφάκια σε ένα αεροστεγές δοχείο.
Βάλτε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα. Καταναλώστε μέσα σε 5 ημέρες.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
15 λεπτά 15 λεπτά
30 Τρουφάκια