Θέλετε όλα τα βλέμματα επάνω σας; Εύκολο! Aκόμα δεν έχουμε αρχίσει τα πολύ έντονα χρώματα στα ρούχα μας, μιας και οι περισσότερες περιμένουμε να πλησιάσουμε λίγο στο καλοκαίρι για να τα φορέσουμε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να βάλουμε έστω μια μικρή έντονη πινελιά. Φόρεσέ το σήμερα! 

Το καλοκαιρινό trend που μπορούμε να φορέσουμε σήμερα

Και αν δεν θέλουμε να το κάνουμε με το outfit μας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν τα αξεσουάρ.
Συγκεκριμένα, κάτι που μπορείτε να επιστρατεύσετε ώστε και να δώσετε ένα colour twist στο look σας αλλά και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα, θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε έντονη απόχρωση που θα φέρει κάτι από καλοκαίρι στο στιλ σας αλλά συνδυασμένο με πιο basic σύνολα δεν θα δείχνει τόσο παράταιρο.

Διάβασε κι εδώ

Αν πάλι δεν είστε αυτής της λογικής και προτιμάτε τα πιο διακριτικά κοσμήματα, ιδανικά για αυτή την εποχή είναι τα all time classic hoops, δηλαδή οι χρυσοί κρίκοι. Ό,τι πιο κομψό και chic μπορείτε να προσθέσετε σε ένα ντύσιμο για να το κάνετε από καθημερινό λίγο πιο elegant.
Φόρεσέ το σήμερα!

 

 

Διάβασε περισσότερα για την ΜΟΔΑ