Φρύδια και καστορέλαιο..Λειτουργεί;

Φρύδια και καστορέλαιο..Λειτουργεί;

Το καστορέλαιο είναι κατ ‘εξοχήν το φάρμακο της γιαγιάς. Χρησιμοποιήθηκε στα καλλυντικά από τους αρχαίους Αιγύπτιους, ακριβώς επειδή είναι ένα εντυπωσιακό αντιφλεγμονώδες και είναι ένα ελιξίριο μακράς διαρκείας, είναι πλέον δημοφιλές για την αισθητική. Στην πραγματικότητα, έχει τη δύναμη να πυκνώνει φυσικά τα φρύδια και να επιμηκύνει τις βλεφαρίδες. Εκατό τοις εκατό φυτικής προέλευσης, πλούσιο σε κερατίνη και βιταμίνη Ε, το βρίσκετε στο φαρμακείο για τα χίλια οφέλη του.

Βιολόγος Καστορέλαιο Λάδι Βάσης 100ml - Skroutz.grΕίναι καλό για τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος ή της ξηροδερμίας και για την ενίσχυση των νυχιών. Ένα κουταλάκι του γλυκού την ημέρα έχει καθαρτικό αποτέλεσμα, ενώ στα μαλλιά αποτρέπει το φριζάρισμα, εξαλείφει την πιτυρίδα, τα κάνει απαλά και λαμπερά και επιδιορθώνει τις σπασμένες άκρες.

Πώς να το κάνουμε? Το βράδυ, αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ και πριν πάτε για ύπνο, πάρτε ένα βαμβάκι, βρέξτε το με μερικές σταγόνες προϊόντος και περάστε το από ολόκληρη την καμάρα των φρυδιών, αφήνοντάς το να στεγνώσει καλά και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα. Εάν κατά λάθος το λάδι έρθει σε επαφή με το μάτι, ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μέσα σε λίγες εβδομάδες θα δείτε τα φρύδια σας με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και θα αποχαιρετήσετε το μολύβι χρωματισμού φρυδιών.