Γιατί το καλοκαίρι κάνουμε το καλύτερο σeξ

Γιατί το καλοκαίρι κάνουμε το καλύτερο σeξ

Παρά τη ζέστη, όσο και να πεις, ο ηλιούλουστος καιρός μάς φτιάχνει τη διάθεση, αλλά και την ερωτική μας ζωή

Παρά την πανδημία που ακόμη μας ρίχνει ψυχολογικά και δεν είναι ακριβώς αυτό το καλοκαίρι που αδημονούσαμε, η διάθεσή μας είναι πιο ανεβασμένη, έχουμε περισσότερη όρεξη για να βγούμε έξω και φυσικά για να κάνουμε σeξ.

Δεν είναι μόνο οι διακοπές που μας κάνουν πιο χαλαρούς και έχουμε περισσότερο χρόνο να αφιερώσουμε σε αυτά που έχουμε πραγματική ανάγκη, όπως τον σύντροφό μας, τον εαυτό μας και να βάλουμε τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο, αλλά γενικότερα η εποχή του καλοκαιριού.

Όταν η διάθεση είναι ανεβασμένη, εύλογα εξίσου ανεβασμένη είναι και η λίμπιντό μας. Το καλοκαίρι, θέλοντας και μη, είμαστε πιο ανοικτοί στις αλλαγές. Αναζητούμε την περιπέτεια και αυτό το κάτι το διαφορετικό, και η σεξουαλική μας ζωή δεν αποτελεί εξαίρεση.

Thumbnail

Το καλοκαίρι επίσης αισθανόμαστε λόγω εποχής πιο ελεύθεροι και ως εκ τούτοι απαλλαγμένοι από ταμπού. Οπότε, είμαστε πιο ανοικτοί στο να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, άρα να αφεθούμε κατά επέκταση και στο κρεβάτι. Οπότε, αν απελευθερωθούμε απ’ όσα μας κρατούσαν πίσω τους χειμερινούς μήνες, είναι πιο λογικό να απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο και το σεξ το καλοκαίρι!