Σε αυτό το άρθρο θα αναλυθεί το κατά πόσο μπορεί η αβεβαιότητα για το αν ελκύουμε κάποιον του αντίθετου φύλου, δημιουργεί έλξη σε εμάς. Ας θέσουμε ένα υποθετικό σενάριο, λοιπόν.
Είναι τρεις γυναίκες πανομοιότυπες.
Ας υποθέσουμε ότι οι τρεις κοπέλες είναι εμφανισιακά ίδιες – τρίδυμες.
Βγαίνουν ένα ραντεβού με  άντρα η καθεμία και περνούν εξίσου καλά, χωρίς όμως να προχωρήσουν στη σωματική επαφή. Καθαρά αναγνωριστικό ραντεβού.
Η μία είπε ότι της άρεσε πολύ. Η άλλη δήλωσε ούτε κρύο ούτε ζέστη. Και η τρίτη δεν απάντησε.
Πώς θα νιώσεις για την καθεμία τώρα, που γνωρίζεις αυτές τις πληροφορίες;

Έγινε μία μελέτη στις ΗΠΑ, στο πανεπιστήμιο UVA της Ολλανδίας στο Άμστερνταμ. Μερικές γυναίκες νόμιζαν ότι συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα, κατά το οποίο άνδρες από άλλα πανεπιστήμια τις βαθμολογούσαν, ανάλογα με το πόσο ενδιαφέρουσες ερωτικά τις έβλεπαν.

Δες κι αυτό:Αυτοβελτίωση και επιτυχία.Μάθε τί θέλεις και τί κάνεις τελικά!

Στην πραγματικότητα όμως, δε συμμετείχαν άνδρες στο πείραμα αυτό. Απλά πήραν μερικά τυχαία προφίλ ελκυστικών ανδρών από το facebook, των οποίων οι γυναίκες αφού έμαθαν πώς τις βαθμολόγησαν, μπήκαν στη διαδικασία να τσεκάρουν και οι ίδιες τα προφίλ των ανδρών αυτών.
Οι γυναίκες λοιπόν κοίταξαν τα προφίλ τεσσάρων ελκυστικών ανδρών, που σπούδαζαν σε άλλο πανεπιστήμιο.Άλλες άκουσαν (για τους ίδιους άνδρες) ότι αυτοί ήταν που έδωσαν την πιο υψηλή βαθμολογία ερωτικού ενδιαφέροντος για το προφίλ τους, άλλοι ότι αυτοί έδειξαν ούτε κρύο ούτε ζέστη και για μερικές γυναίκες το τι δήλωσαν οι συγκεκριμένοι άνδρες παρέμεινε κρυφό.

 

 

 

Μπορείς να μαντέψεις το αποτέλεσμα;

 

Όπως πιθανόν να υπέθεσες, οι γυναίκες βρήκαν τους άνδρες που επίσης τις βρήκαν ελκυστικές και ενδιαφέρουσες, ελκυστικούς και ενδιαφέροντες. Πολύ περισσότερο από αυτούς που τις βρήκαν «ούτε κρύο, ούτε ζέστη».
Ωστόσο, το ενδιαφέρον των γυναικών κυριολεκτικά απογειώθηκε και εκτοξεύτηκε στην στρατόσφαιρα στις περιπτώσεις των ανδρών, για τους οποίους δε γνώριζαν τις προθέσεις τους.

Δες κι αυτό:Sex Dreams! Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρά μας; Ονειροκρίτης

Αυτό το μυστήριο, «άραγε του άρεσα;» δημιούργησα μυστηριώδη ερωτισμό και αρκετά δυνατή έλξη.
Η λογική εξήγηση λοιπόν του ερωτισμού που αναδεικνύει ο μυστηριώδης άνδρας, βρίσκεται σε αυτό το πείραμα.
Η αβεβαιότητα δημιουργεί έλξη καθώς η περιέργεια και η ματαιοδοξία θα οδηγήσει την γυναίκα στην διαδικασία να φλερτάρει, για να λύσει την απορία της αλλά και για να κερδίσει έναν άντρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here