Γιατί οι καλλονές προτιμούν πλέον τα tech freaks;

Γιατί οι καλλονές προτιμούν πλέον τα tech freaks;

Είναι ιδιοφυΐες, είναι εκατομμυριούχοι και έχουν τρέλα με την τεχνολογία. Αυτά είναι τα it boys αυτής της γενιάς!

Είναι περίεργο και όμως πραγματικό. Οι πιο περιβόητες καλλονές της εποχής βρίσκουν πιο ελκυστικούς τους εκατομμυριούχους στον χώρο της τεχνολογίας παρά σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Οι ιδρυτές δημοφιλών ιστοσελίδων και εφαρμογών, οι οποίοι έχουν περιουσία μερικών δισεκατομμυρίων έχουν κατακτήσει τις καρδιές ορισμένων από τις πιο γνωστές και πετυχημένες γυναίκες στον κόσμο.

Από την Άμπερ Χερντ που βγαίνει με τον Έλον Μασκ μέχρι την  Μιράντα Κερ που αρραβωνιάστηκε με τον CEO του Snapchat, Ιβάν Σπίγκελ, το συμπέρασμα είναι ένα: Nerdy is the new sexy.

Γιατί οι καλλονές προτιμούν πλέον τα tech freaks;

Σερένα Ουίλιαμς και Αλέξις Οχανιάν

Η Γουίλιαμς δεν είχε πάντα την κλίση προς τους άνδρες που ασχολούνται με τον χώρο της τεχνολογίας καθώς προηγουμένως έβγαινε με τον τενίστα Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ, ο οποίος και την άφησε για την Μαρία Σαράποβα.

Η διάσημη τενίστρια γνώρισε τον Αλέξις Οχανιάν, δημιουργό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Reddit και εκατομμυριούχου από τα 22 του, σε ένα εστιατόριο στην Ρώμη το 2015 και από τότε δεν ξεκολλούν ο ένας από τον άλλο. Έχουν γυρίσει τον κόσμο μαζί, έχουν αρραβωνιαστεί με σκοπό να παντρευτούν σύντομα ενώ ταυτόχρονα περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Έμμα Γουάτσον- Γουίλιαμ Μακ Νάιτ

Μια από τις πιο όμορφες και τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον κόσμο, η Έμμα Γουάτσον, έχει επιλέξει ως σύντροφο τον Γουίλιαμ Μακ Νάιτ. Ο συγκεκριμένος τύπος κατάγεται από πλούσια οικογένεια, είναι απόφοιτος του Πρίνστον και τρέχει μαζί με τον αδελφό του μία εφαρμογή, έχοντας την θέση του επιχειρηματικού συμβούλου.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ζευγάρι ίσως διαφέρει λίγο από τα υπόλοιπα καθώς ο Γουίλιαμ δεν ασχολείται απλά με τον χώρο της τεχνολογίας αλλά, μεταξύ άλλων, είναι και συγγραφέας, καλλιτέχνης και φωτογράφος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Μιράντα Κερ- Ιβαν Σπίγκελ

Η Κερ γνώρισε τον νεαρό (κατά 8 χρόνια μικρότερο της) Σπίγκελ σε ένα πάρτι της Luis Vuitton και έκτοτε, ο έρωτας τους δεν λέει να καταλαγιάσει. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ πρόσφατα αγόρασε και ένα σπίτι στην περιοχή Brentwood του Λος Άντζελες.

Αμπερ Χερντ- Ελον Μασκ

Μετά τον Ντεπ, η Άμπερ Χερντ αποφάσισε να μην βρει άλλον άντρα από τον καλλιτεχνικό τομέα και έτσι, μετατέθηκε στον τεχνολογικό. Ο Έλον Μασκ είναι  επιχειρηματίας με περιουσία 11 δισεκατομμυρία λίρες, ιδιοκτήτης της εταιρίας ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal και κάτοχος της εταιρίας με ηλεκτρονικά αυτοκίνητα Tesla.

Ο Μασκ έχει ιδιαίτερο ερωτικό ιστορικό. Έχει 5 παιδιά από την πρώτη του σύζυγο, Τζάστιν, με την οποία έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Έπειτα, το 2010, παντρεύτηκε την ηθοποιό Ταλούλα Ρίλει, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2012 αλλά ξαναπαντρεύτηκαν το 2013 με τον οριστικό χωρισμό να έρχεται το 2016.

Λέγεται, πάντως, πως ο επιχειρηματίας είχε «σταμπάρει» την Χερντ πολλά χρόνια τώρα και , όπως φαίνεται, κατάφερε να την κάνει δική του.