Γίνετε Ανάδοχος-Δώστε Αγάπη! ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ !

Στο πρόγραμμα της δωρεάς υιοθεσίας εντάσσονται παιδιά  που προέρχονται από οικονομικά αδύνατες οικογένειες,με αναπηρίες και προσέρχονται στην ΕΛΕΠΑΠ για το απαραίτητο για την αποκατάστασή τους θεραπευτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η έλλειψη οικονομικών πόρων αλλά και ασφαλιστικού φορέα για την κάλυψη του κόστους των θεραπειών χαρακτηρίζουν τις οικογένειες αυτές που έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από το πρόβλημα υγείας του παιδιού τους και τις οικονομικές δυσκολίες που προκύπτουν από αυτό. Η ΕΛΕΠΑΠ στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά που τη χρειάζονται δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τις οικογένειες εκείνων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ή δεν διαθέτουν ασφάλιση.

Το κόστος της υιοθεσίας ενός παιδιού, ανέρχεται στο ποσό των €3.000 ετησίως και ο Υιοθέτης-Δωρητής καλείται να το καλύψει ολόκληρο ή μέρος αυτού, ή να το μοιραστεί με ένα ή περισσότερα άτομα.

Κάθε Υιοθέτης ανάλογα με την επιθυμία του μπορεί να γίνει αρωγός σε περισσότερα από ένα παιδία. Κατά την διάρκεια της χρονιάς υπάρχει συχνή επαφή της Κοινωνικής Υπηρεσίας με το «Δωρητή-Υιοθέτη» για την τακτική ενημέρωση της εξέλιξης της πορείας του συγκεκριμένου παιδιού ή παιδιών.

Με την απόφασή σας να γίνετε ανάδοχος παιδιού γίνεστε μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΕΛΕΠΑΠ που μοιράζεται ένα κοινό όραμα και εργάζεται με έναν κοινό σκοπό:
«Να ανοίξουμε ένα παράθυρο στον κόσμο αυτών των παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον».

Εμείς πιστεύουμε σε έναν καλύτερο κόσμο Αγάπης.

Φιλικά, www.igynaika.gr