Γιώργος Παπαδάκης με τον δικηγόρο του ιερέα: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου – «Ντροπή σου!»

Γιώργος Παπαδάκης: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου – «Ντροπή σου!»

Γιώργος Παπαδάκης με τον δικηγόρο του ιερέα: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου – «Ντροπή σου!»

Εκτός εαυτού βρήκε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης στα Πατήσια. Ο κ. Θεοδωρόπουλος θέλοντας να υποστηρίξει τις θέσεις του πήγε το θέμα σε προσωπικό επίπεδο αναφέροντας ότι πρώην συνεργάτιδα του παρουσιαστή τον έχει κατηγορήσει στο παρελθόν αφήνοντας διάφορες αιχμές.

«Να σας απαντήσω προσωπικά; Εσάς κ. Παπαδάκη σας έχει καταγγείλει μια συνεργάτης σας και έχει αφήσει αιχμές, αν θέλετε να πω και το όνομα της, το λέω» είπε αρχικά, προκαλώντας την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη.

«Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για εμένα; Tώρα πες το. Προβοκάτορα. Ντροπή σου. Είσαι αισχρός», απάντησε.

«Είστε ένοχος ή αθώος» ρώτησε εκ νέου ο δικηγόρος.

«Τι αλητεία είναι αυτή; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός. Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου» ανταπάντησε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” σε πολύ έντονους τόνους.

«Η κ. Αντωνοπούλου άφησε αιχμές» συνέχισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι, είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου αλητήριε! Κόφτε τον» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και κόπηκε η σύνδεση από τον αέρα, ενώ στη συνέχεια διέκοψαν την εκπομπή για διαφημίσεις, ώστε να ηρεμήσει και ο ίδιος.

Αμέσως μετά τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για το ξέσπασμά του.