Γιώργος Πατούλης: “Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα”

Γιώργος Πατούλης: “Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα”

Γιώργος Πατούλης: “Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα”

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού από τη Μαρίνα Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», μιλά για τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή.

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας» τονίζει ο περιφερειάρχης Αττικής.

Μάλιστα, ερωτάται για το αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη. «Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω» αναφέρει.

Αναφορικά με το αν θεωρεί ότι το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, ο Γιώργος Πατούλης απαντά «είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν “κλειδαρότρυπα”. Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».

Ο Γιώργος Πατούλης, μιλώντας και για τον γιο του, επεσήμανε ότι «προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».