Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Nα εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Nα εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς»

Η  υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα γίνονται. Όπως είναι λογικό η επικαιρότητα έχει κάνει πολλούς Έλληνες celebrities να πάρουν θέση μέσω των λογαριασμών τους στα social media, ενώ κάτι τέτοιο έκανε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τα πρόσωπα των τριών παιδιών και στη λεζάντα της έγραψε πως: «Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας! Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο.

Όλη η ανάρτησή της: 

«Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας!…. Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ…) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς…υπηρέτησε? Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο. Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι : μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς? Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά! Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα , είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον.
Η μέρα που ακόμα και η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αγκαλιάζει στοργικά τρεις ταλαιπωρημένες παιδικές ψυχούλες εκεί στο αλλού…»